top of page
Ontwerp zonder titel.jpg
ACT training in groep voor Meer Veerkracht in Hasselt bij Kurago. ACT training. Meer Veerkracht training

ACT VOOR VEERKRACHT - TRAINING

Zit het leven soms niet mee? Ben je het moe om te worstelen met negativiteit vanuit je omgeving of vanuit je eigen gedachten? Wil je eindelijk meer veerkrachtig in het leven leren staan om de uitdagingen en tegenslagen op je pad de baas te kunnen? Wil je dit bovendien leren van een ervaren psycholoog-trainer die volgens een wel bewezen aanpak te werk gaat? Schrijf je dan nu in voor deze training en pak je leven terug meer in handen!

De kostprijs bedraagt slechts 23.5 euro voor 5 sessies + intake + opvolgsessie dankzij de ELP subsidie!

Leidinggeven versterken in Limburg Hasselt psycholoog Kurago

ACT VOOR VEERKRACHT - TRAINING IN GROEP TE HASSELT

Onze training ACT voor Veerkracht is de training voor iedereen die zijn/haar leven terug meer in handen wil nemen.

Wat kan je tijdens deze 5 weken leren?

> Je stressniveau en gepieker verminderen

> Beter met angst, twijfel en onzekerheid omkunnen

> Op een authentieke manier zelfzeker leren zijn

> Breken met gewoontes die meer kwaad doen dan goed

> Beter presteren en meer voldoening halen uit je werk

> Meer voldoening halen uit relaties met anderen

> ... en nog veel meer!

De volledige inhoud is wetenschappelijk onderbouwd en wordt gegeven door onze ervaren psycholoog-trainers Nele, Ann en Sanna. Ze kan als geen ander met jou net die laag dieper duiken om ervoor te zorgen dat wat jij zal leren een lang en positief effect zal hebben in je leven.

Onze training is gebaseerd op ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en is gericht op het verwerven van inzicht in waarom jij doet wat je doet om vervolgens de vaardigheden te versterken die nodig zijn om meer veerkrachtig in het leven te staan. We combineren theorie met veel tips en oefeningen.

Dit alles doen we in kleine groep zodat je kan leren van én met elkaar, en zodat je steun kan vinden bij elkaar.

Na afloop voorzien we een individuele opvolgsessie om je verder te ondersteunen om de geleerde vaardigheden in te kunnen zetten in het echte leven.

De training zal doorgaan in onze groepspraktijk te Hasselt.

Meer veerkracht training door ACT gegeven door Nele Curvers psycholoog hasselt kurago
Assertiviteit versterken in Limburg door Kurago

MOEDIG ZIJN IS ANGST VOELEN EN ER TOCH VOOR GAAN

Versterken assertiviteit door experten psychologen HR Kurago
Versterken van assertiviteit in Hasselt door pycholoog Hasselt Kurago

ANDEREN OVER MEER VEERKRACHT

"Enige tijd geleden ben ik op zoek gegaan naar een manier om te leren omgaan met stress. Zo kwam ik op het spoor van ACT en de 'ACT voor Veerkracht' training bij mij in de buurt.  In het begin had ik mijn twijfels over het groepsgebeuren, maar Nele (de trainer) zorgde voor een veilig gevoel binnen de groep. Wat ik wilde delen kon ik kwijt en de rest mocht ik voor mezelf houden. De cursus heeft bij mij heel wat in beweging gezet. Ik voel me gegroeid als persoon en heb leren leven volgens de waarden die ik zelf belangrijk vind. Zo ontdekte ik dat ik niet saai ben, maar authentiek en leerde ik luisteren naar mijn hart. Het erkennen van mijn gevoelens en mijn emoties oké vinden heeft rust gebracht, samen met het gebruik van aangeboden technieken. ACT komt nog dagelijks op mijn pad en daar ben ik dankbaar om."

"Ik vond de training heel boeiend. De theorie werd eenvoudig gebracht, met voldoende tips en mogelijkheid om die ook effectief in de praktijk om te zetten. Vooral het stukje over gevoelsreflectie blijft me bij. Ik hoop dat ik nu ook de moed heb om dit in het echte leven toe te passen."

Inschrijven

ACT VOOR VEERKRACHT
Schrijf je nu in!

  • 01 jun. 19:00 – 03 jul. 21:00
    Kurago Maasmechelen, Heirstraat 515, 3630 Maasmechelen
    Bouw nu meer veerkracht dankzij ACT. De data van de groepsessies zijn 5, 12, 19, 26 juni en 3 juli van 19-21u. Daarnaast doen we op voorhand een individuele intake en achteraf een opvolggesprek. De kostprijs bedraagt 12.5€ (dankzij ELP conventie subsidie) voor het hele traject.
  • Het tijdstip wordt later bepaald
    Kurago, F. Verbiestlaan 4/4 3500 Hasselt
    Bouw nu meer veerkracht dankzij ACT. Schrijf je in op deze WACHTLIJST als je op de hoogte gebracht wilt worden van een volgende reeks. Dit traject bestaat uit een intake, 5 groepssessies en een opvolggesprek. De kostprijs bedraagt 23.5€ (dankzij ELP conventie subsidie) voor het hele traject.

Nota vanuit het gesubsidieerde ELP conventie systeem:

Deze groepssessies maken deel uit van de conventie eerstelijnspsychologische zorg.  Er wordt, vanuit de netwerken Geestelijke Gezondheid Limburg in de eerstelijnszone Herkenrode en FOD-volksgezondheid, ingezet op een betaalbaar groepsaanbod.  De eerste individuele kennismaking is kosteloos. Iedere groepssessie kost 2,5€. De groep bestaat uit minimum 4 en maximum 15 personen.

bottom of page