top of page
Ontwerp zonder titel-2.jpg
Jobcoaching in Diest met cheques VDAB

JOBCOACHING

IN DIEST

Ik wil iets anders doen, maar wat?

Ik heb te veel stress in mijn job, hoe verander ik dit?

Hoe krijg ik promotie?

Her-integratie en preventie op het werk?

Sluimeren deze vragen in jouw hoofd? In een traject voor loopbaanbegeleiding, gaan onze loopbaancoaches; je helpen helder te krijgen wat je wilt en specifieke stappen te zetten op weg naar een job waar je energie van krijgt.

JOBCOACHING

IN DIEST

VOOR WIE?

> Ik loop vast in mijn huidige loopbaan en vraag me of mijn job nog wel bij me past en wat ik anders zou kunnen doen? 

> Ik ervaar geen voldoening meer in mijn job. Ik wil weg, maar ik weet niet hoe?

> Ik weet niet wat mijn talenten zijn of wat me energie geeft binnen een job?

> Ik ervaar veel stress in mijn huidige job en weet niet hoe anders?

> Ik struggle om mijn job te combineren met mijn rol als ouder en zoek hulp bij het herstellen van mijn balans werk–privé.

> Ik doe mijn job best graag, maar ben erg benieuwd naar andere opties.

> Ik speel met het idee om als zelfstandige aan de slag te gaan, maar weet niet of dit de beste keuze is. Ik zou hierover willen sparren met een coach.

> ...

Onze professionele jobcoach gaat samen met jou aan de slag met oefeningen en opdrachten. We helpen je helder te krijgen wat jouw kwaliteiten, talenten en vaardigheden zijn opdat je de juiste loopbaankeuzes kan maken die jou energie geven en jou doen groeien.

IT’S A BEAUTIFUL THING WHEN A CAREER AND A PASSION COME TOGETHER

Jobcoaching VDAB in Diest door psycholoog Kurago

JOUW

JOBCOACH

IN DIEST

Onze coaches hebben hebben een achtergrond als therapeut of psycholoog. Ze hebben eveneens een uitstekend beeld van de arbeidsmarkt. Iedere coach heeft een andere specialisatie (o.a. stresspreventie, pomotie gerelateerde vragen, jobmatching, etc.). We zoeken steeds naar de beste coach die bij jouw loopbaanvraag past!

TRAJECT IN LOOPBAANBEGELEIDING - PRIJS?

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques - 10 euro / sessie 

Omdat Kurago erkend is als gemandateerd loopbaancentrum kan je voor jouw loopbaantraject beroep kan doen op VDAB loopbaancheques. Hierdoor kan je voor slechts 10 euro per uur 7 sessies loopbaanbegeleiding volgen. Indien je in aanmerking komt voor loopbaancheques (en dat check je hier) mogen we jou een gratis kennismakingsgesprek aanbieden. Neem dus snel contact op voor een eerste, vrijblijvende afspraak.

Loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques  - 78 euro / sessie

Heb je geen recht op loopbaancheques omdat je werkzoekend bent, nog studeert of omdat je geen 7 jaar werkervaring hebt? Ook dan kan je bij ons terecht voor loopbaanbegeleiding. In dit geval bieden we ons individuele traject aan voor het reguliere tarief van 78 euro per sessie van 50 minuten. Je bent meer als welkom om samen werk te maken van een loopbaan of studiekeuze die bij je past.

bottom of page