top of page
Ontwerp zonder titel-2.jpg
Jobcoaching VDAB in Dilsen via Kurago Hasselt

JOBCOACHING

IN DILSEN

Ik doe mijn job al heel lang. Is het tijd voor iets anders of blijf ik beter?

Hoe combineer ik mijn drukke baan met mijn gezinsleven?

Ik weet wat ik wil, maar hoe geraak ik daar?

Ik ben niet meer gelukkig op mijn werk, wat kan ik eraan doen?

Sluimeren deze vragen in jouw hoofd? In een traject voor loopbaanbegeleiding, gaan onze loopbaancoaches; je helpen helder te krijgen wat je wilt en specifieke stappen te zetten op weg naar een job waar je energie van krijgt.

JOBCOACHING

IN DILSEN

VOOR WIE?

> Ik loop vast in mijn huidige loopbaan en vraag me of mijn job nog wel bij me past en wat ik anders zou kunnen doen? 

> Ik ervaar geen voldoening meer in mijn job. Ik wil weg, maar ik weet niet hoe?

> Ik weet niet wat mijn talenten zijn of wat me energie geeft binnen een job?

> Ik ervaar veel stress in mijn huidige job en weet niet hoe anders?

> Ik struggle om mijn job te combineren met mijn rol als ouder en zoek hulp bij het herstellen van mijn balans werk–privé.

> Ik doe mijn job best graag, maar ben erg benieuwd naar andere opties.

> Ik speel met het idee om als zelfstandige aan de slag te gaan, maar weet niet of dit de beste keuze is. Ik zou hierover willen sparren met een coach.

> ...

Bij onze coaching in Dilsen gaat het erom dat jij je goed voelt in je huidige of toekomstige werk. Misschien heb je wel spijt van je studiekeuze of vraag je je af of je job wel goed bij je past. Het kan ook dat de communicatie in het team wat moeizaam loopt of dat het moeilijk is om een juist evenwicht te vinden tussen werk en privé.

Wat jouw loopbaanvraagstuk ook is, de jobscoaches van Kurago ondersteunen je in elke fase van je carrière. Samen zorgen we ervoor dat werk een positieve factor is in jouw leven. Een bron van energie waardoor je voortdurend blijft groeien en waar je jezelf blijft ontwikkelen.

Onze jobcoaches kijken niet alleen maar naar jobmogelijkheden. We kijken eerst naar je kwaliteiten, talenten en noden. Wat geeft jou energie? En wat vind je nu echt belangrijk? Past je huidige job daarbij? Of is het tijd om te zoeken naar een andere job die wél bij je past? Samen zoeken we uit welke stappen nodig zijn om te komen tot een job waarin je je echt op je plek voelt.

IT’S A BEAUTIFUL THING WHEN A CAREER AND A PASSION COME TOGETHER

Jobcoaching in Dilsen door psycholoog Kurago Hasselt

JOUW

JOBCOACH

IN DILSEN

We werken met een multidisciplinair team waarin elke jobcoach zijn of haar eigen specialisaties heeft. Zo zijn er jobcoaches met specialisaties in assertiviteit, communicatie en trajecten na burn-out. Elke jobcoach heeft steeds een achtergrond als psycholoog of therapeut. Op basis van jouw loopbaanvraag koppelen we je aan de coach die het beste bij jou past. 

TRAJECT IN LOOPBAANBEGELEIDING - PRIJS?

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques - 10 euro / sessie 

Omdat Kurago erkend is als gemandateerd loopbaancentrum kan je voor jouw loopbaantraject beroep kan doen op VDAB loopbaancheques. Hierdoor kan je voor slechts 10 euro per uur 7 sessies loopbaanbegeleiding volgen. Indien je in aanmerking komt voor loopbaancheques (en dat check je hier) mogen we jou een gratis kennismakingsgesprek aanbieden. Neem dus snel contact op voor een eerste, vrijblijvende afspraak.

Loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques  - 78 euro / sessie

Heb je geen recht op loopbaancheques omdat je werkzoekend bent, nog studeert of omdat je geen 7 jaar werkervaring hebt? Ook dan kan je bij ons terecht voor loopbaanbegeleiding. In dit geval bieden we ons individuele traject aan voor het reguliere tarief van 78 euro per sessie van 50 minuten. Je bent meer als welkom om samen werk te maken van een loopbaan of studiekeuze die bij je past.

bottom of page