top of page
Ontwerp zonder titel-2.jpg
Loopbaanbegeleiding VDAB Hasselt Vlaanderen Kurago

LOOPBAANBEGELEIDING

IN HASSELT

Een betere balans werk-privé, hoe zorg ik ervoor?

Hoe krijg ik promotie?

Ik weet wat ik wil, maar hoe geraak ik daar?

Wat zijn mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt?

Sluimeren deze vragen in jouw hoofd? In een traject voor loopbaanbegeleiding, gaan onze loopbaancoaches; je helpen helder te krijgen wat je wilt en specifieke stappen te zetten op weg naar een job waar je energie van krijgt.

LOOPBAANBEGELEIDING

IN HASSELT

VOOR WIE?

> Ik loop vast in mijn huidige loopbaan en vraag me of mijn job nog wel bij me past en wat ik anders zou kunnen doen? 

> Ik ervaar geen voldoening meer in mijn job. Ik wil weg, maar ik weet niet hoe?

> Ik weet niet wat mijn talenten zijn of wat me energie geeft binnen een job?

> Ik ervaar veel stress in mijn huidige job en weet niet hoe anders?

> Ik struggle om mijn job te combineren met mijn rol als ouder en zoek hulp bij het herstellen van mijn balans werk–privé.

> Ik doe mijn job best graag, maar ben erg benieuwd naar andere opties.

> Ik speel met het idee om als zelfstandige aan de slag te gaan, maar weet niet of dit de beste keuze is. Ik zou hierover willen sparren met een coach.

> ...

Bij onze loopbaanbegeleiding bij Hasselt in Hasselt gaat het erom dat jij je goed voelt in je huidige of toekomstige job. Misschien heb je wel spijt van je studiekeuze of vraag je je af of je werk wel goed bij je past. Het kan ook dat de communicatie in het team wat moeizaam loopt of dat het moeilijk is om evenwicht te zoeken tussen werk en privé.

Wat jouw loopbaanvraagstuk ook is, de loopbaancoaches van Kurago ondersteunen je in elke fase van je carrière. Samen zorgen we ervoor dat werk een positieve factor is in je leven. Een bron van energie waardoor je voortdurend blijft groeien en waar je jezelf blijft ontwikkelen.

Onze loopbaanbegeleiders kijken niet alleen naar jobmogelijkheden. We kijken eerst naar je talenten, kwaliteiten en noden. Wat geeft jou energie? En wat vind je nu echt belangrijk? Past je huidige job daarbij? Of is het tijd om te zoeken naar een andere job die wél bij je past? Samen zoeken we uit welke stappen nodig zijn om te komen tot een job waarin jij je echt op je plek voelt.
Neem dan nu contact op met loopbaanbegeleider en psycholoog Kurago uit Genk (Hasselt)

IT’S A BEAUTIFUL THING WHEN A CAREER AND A PASSION COME TOGETHER

Uw loopbaanbegeleider in Hasselt door psychologen

JOUW

LOOPBAANBEGELEIDER

IN HASSELT

Omdat onze loopbaanbegeleiders een achtergrond hebben als therapeut of psycholoog kunnen ze ook aanvullende vragen behandelen. Zo is het bij Kurago in Hasselt mogelijk om na je loopbaanbegeleiding een therapeutisch-coachend traject aan te gaan. Bijvoorbeeld als je er tijdens de loopbaanbegeleiding achter komt dat je op je werk of in je loopbaan gehinderd wordt door bepaalde gedachten. Na afloop kan je eigen begeleider je dan verder helpen om te voorkomen dat je in de toekomst tegen hetzelfde probleem aanloopt.

Andersom kan je psycholoog je ook na een therapeutisch traject verder helpen met loopbaanbegeleiding, dit allemaal in dezelfde groepspraktijk te Hasselt. Stel je hebt bij Kurago een traject gevolgd om te herstellen van een burn-out. Dan kun je er daarna voor kiezen om met dezelfde vertrouwde coach in een loopbaantraject te gaan kijken of je in je huidige job wel op je plek zit.

TRAJECT IN LOOPBAANBEGELEIDING - PRIJS?

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques - 10 euro / sessie 

Omdat Kurago erkend is als gemandateerd loopbaancentrum kan je voor jouw loopbaantraject beroep kan doen op VDAB loopbaancheques. Hierdoor kan je voor slechts 10 euro per uur 7 sessies loopbaanbegeleiding volgen. Indien je in aanmerking komt voor loopbaancheques (en dat check je hier) mogen we jou een gratis kennismakingsgesprek aanbieden. Neem dus snel contact op voor een eerste, vrijblijvende afspraak.

Loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques  - 78 euro / sessie

Heb je geen recht op loopbaancheques omdat je werkzoekend bent, nog studeert of omdat je geen 7 jaar werkervaring hebt? Ook dan kan je bij ons terecht voor loopbaanbegeleiding. In dit geval bieden we ons individuele traject aan voor het reguliere tarief van 78 euro per sessie van 50 minuten. Je bent meer als welkom om samen werk te maken van een loopbaan of studiekeuze die bij je past.

bottom of page