top of page
Ontwerp zonder titel-2.jpg
Loopbaanbegeleiding VDAB Bilzen Vlaanderen Kurago

LOOPBAANBEGELEIDING VDAB

IN BILZEN

Wil je meer plezier en voldoening?

Wil je weten welk werk écht bij je past?

Loop je vast bij het telewerken?

Zit je met twijfels en vragen over je job?

Sluimeren deze vragen in jouw hoofd? In een traject voor loopbaanbegeleiding, gaan onze loopbaancoaches; je helpen helder te krijgen wat je wilt en specifieke stappen te zetten op weg naar een job waar je energie van krijgt.

LOOPBAANBEGELEIDING VDAB

IN BILZEN

VOOR WIE?

> Ik loop vast in mijn huidige loopbaan en vraag me of mijn job nog wel bij me past en wat ik anders zou kunnen doen? 

> Ik ervaar geen voldoening meer in mijn job. Ik wil weg, maar ik weet niet hoe?

> Ik weet niet wat mijn talenten zijn of wat me energie geeft binnen een job?

> Ik ervaar veel stress in mijn huidige job en weet niet hoe anders?

> Ik struggle om mijn job te combineren met mijn rol als ouder en zoek hulp bij het herstellen van mijn balans werk–privé.

> Ik doe mijn job best graag, maar ben erg benieuwd naar andere opties.

> Ik speel met het idee om als zelfstandige aan de slag te gaan, maar weet niet of dit de beste keuze is. Ik zou hierover willen sparren met een coach.

> ...

De loopbaanbegeleiders in Bilzen van Kurago, voorzien voor elke werkgerelateerd vraagstuk loopbaanbegeleiding. Onze professionele loopbaanbegeleiders, begeleiden je graag in al jouw loopbaankeuzes.

IT’S A BEAUTIFUL THING WHEN A CAREER AND A PASSION COME TOGETHER

UW loopbaanbegeleider in Bilzen | Loopbaanbegeleiding VDAB volgen in Bilzen bij loopbaancetrum en psychologenpraktijk Kurago te Hasselt - Bilzen

JOUW

LOOPBAANBEGELEIDER

IN BILZEN

De loopbaanbegeleiders van Kurago in regio Bilzen zorgen ervoor dat jij je goed voelt in je huidige of toekomstige job. Bij alle loopbaanvraagstukken staan onze loopbaanbegeleiders stil. Je loopbaanbegeleider ondersteunt je via een aantal gesprekken bij het maken van een loopbaankeuze of -beslissing. Hij doet dit op een professionele manier en op maat.

Wat geeft jou energie? En wat vind je echt belangrijk? Past je huidige job daarbij? Of is het tijd om te zoeken naar een andere job die wél bij je past? Samen zoeken we uit welke stappen nodig zijn om te komen tot een job waarin jij je echt op je plek voelt.

TRAJECT IN LOOPBAANBEGELEIDING - PRIJS?

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques - 10 euro / sessie 

Omdat Kurago erkend is als gemandateerd loopbaancentrum kan je voor jouw loopbaantraject beroep kan doen op VDAB loopbaancheques. Hierdoor kan je voor slechts 10 euro per uur 7 sessies loopbaanbegeleiding volgen. Indien je in aanmerking komt voor loopbaancheques (en dat check je hier) mogen we jou een gratis kennismakingsgesprek aanbieden. Neem dus snel contact op voor een eerste, vrijblijvende afspraak.

Loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques  - 78 euro / sessie

Heb je geen recht op loopbaancheques omdat je werkzoekend bent, nog studeert of omdat je geen 7 jaar werkervaring hebt? Ook dan kan je bij ons terecht voor loopbaanbegeleiding. In dit geval bieden we ons individuele traject aan voor het reguliere tarief van 78 euro per sessie van 50 minuten. Je bent meer als welkom om samen werk te maken van een loopbaan of studiekeuze die bij je past.

bottom of page