top of page
Ontwerp zonder titel-2.jpg
Loopbaanbegeleiding VDAB Vlaanderen Kurago

LOOPBAANBEGELEIDING

IN HEUSDEN-ZOLDER

Hoe zorg ik voor een geslaagde carrièreswitch?

Een betere balans werk-privé, hoe zorg ik ervoor?

Zelfstandige worden, hoe begin ik eraan?

Hoe boost ik mijn carrière?

Sluimeren deze vragen in jouw hoofd? In een traject voor loopbaanbegeleiding, gaan onze loopbaancoaches; je helpen helder te krijgen wat je wilt en specifieke stappen te zetten op weg naar een job waar je energie van krijgt.

LOOPBAANBEGELEIDING

IN HEUSDEN-ZOLDER

VOOR WIE?

> Ik loop vast in mijn huidige loopbaan en vraag me of mijn job nog wel bij me past en wat ik anders zou kunnen doen? 

> Ik ervaar geen voldoening meer in mijn job. Ik wil weg, maar ik weet niet hoe?

> Ik weet niet wat mijn talenten zijn of wat me energie geeft binnen een job?

> Ik ervaar veel stress in mijn huidige job en weet niet hoe anders?

> Ik struggle om mijn job te combineren met mijn rol als ouder en zoek hulp bij het herstellen van mijn balans werk–privé.

> Ik doe mijn job best graag, maar ben erg benieuwd naar andere opties.

> Ik speel met het idee om als zelfstandige aan de slag te gaan, maar weet niet of dit de beste keuze is. Ik zou hierover willen sparren met een coach.

> ...

De loopbaanbegeleiders van Kurago in Heusden-Zolder voorzien loopbaanbegeleiding voor elke jobgerelateerde situatie. Ons team van professionele loopbaancoaches begeleiden jou graag in al jouw loopbaankeuzes.

IT’S A BEAUTIFUL THING WHEN A CAREER AND A PASSION COME TOGETHER

UW loopbaanbegeleider in Heusden-Zolder | Loopbaanbegeleiding volgen in Heusden-Zolder bij loopbaancetrum en psychologenpraktijk Kurago te Hasselt - Heusden-Zolder

JOUW

LOOPBAANBEGELEIDER

IN HEUSDEN-ZOLDER

Onze loopbaanbegeleiders bepalen eerst samen jouw loopbaanvraag en -doelstelling. Vervolgens kiezen we een individueel traject dat het beste hierbij past. Onze trajecten bestaan uit 7 uur individuele coaching, waarin we werken naar jouw ideale jobsituatie! Heb jij minimum 7 jaar of 84 maanden werkervaring en heb je de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding gevolgd? Dan heb je recht op VDAB-loopbaancheques. Hiermee betaal je slechts €10/uur voor een totaal van 7 uur loopbaanbegeleiding.

TRAJECT IN LOOPBAANBEGELEIDING - PRIJS?

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques - 10 euro / sessie 

Omdat Kurago erkend is als gemandateerd loopbaancentrum kan je voor jouw loopbaantraject beroep kan doen op VDAB loopbaancheques. Hierdoor kan je voor slechts 10 euro per uur 7 sessies loopbaanbegeleiding volgen. Indien je in aanmerking komt voor loopbaancheques (en dat check je hier) mogen we jou een gratis kennismakingsgesprek aanbieden. Neem dus snel contact op voor een eerste, vrijblijvende afspraak.

Loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques  - 78 euro / sessie

Heb je geen recht op loopbaancheques omdat je werkzoekend bent, nog studeert of omdat je geen 7 jaar werkervaring hebt? Ook dan kan je bij ons terecht voor loopbaanbegeleiding. In dit geval bieden we ons individuele traject aan voor het reguliere tarief van 78 euro per sessie van 50 minuten. Je bent meer als welkom om samen werk te maken van een loopbaan of studiekeuze die bij je past.

bottom of page