top of page
Ontwerp zonder titel-2.jpg
Loopbaanbegleiding in Leopoldsburg bij loopbaanbegleidster Ellen Vanzeir van Kurago in Hasselt

LOOPBAANBEGELEIDING

IN LEOPOLDSBURG

Wat zijn mijn valkuilen?

Zit ik wel op de juiste plaats in mijn job?

Ik weet niet hoe ik mijn ideeën over zelfstandige omzet naar de praktijk...?

Grenzen stellen, hoe doe ik dat?

Sluimeren deze vragen in jouw hoofd? In een traject voor loopbaanbegeleiding, gaan onze loopbaancoaches; je helpen helder te krijgen wat je wilt en specifieke stappen te zetten op weg naar een job waar je energie van krijgt.

LOOPBAANBEGELEIDING

IN LEOPOLDSBURG

VOOR WIE?

> Ik loop vast in mijn huidige loopbaan en vraag me of mijn job nog wel bij me past en wat ik anders zou kunnen doen? 

> Ik ervaar geen voldoening meer in mijn job. Ik wil weg, maar ik weet niet hoe?

> Ik weet niet wat mijn talenten zijn of wat me energie geeft binnen een job?

> Ik ervaar veel stress in mijn huidige job en weet niet hoe anders?

> Ik struggle om mijn job te combineren met mijn rol als ouder en zoek hulp bij het herstellen van mijn balans werk–privé.

> Ik doe mijn job best graag, maar ben erg benieuwd naar andere opties.

> Ik speel met het idee om als zelfstandige aan de slag te gaan, maar weet niet of dit de beste keuze is. Ik zou hierover willen sparren met een coach.

> ...

Bij onze loopbaanbegeleiding in Leopoldsburg gaat het erom dat jij je goed voelt in je huidige of toekomstige job. Je vraagt je mogelijks of of je werk wel goed bij je past of misschien heb je wel spijt van je studiekeuze. Het kan ook dat de communicatie in het team wat moeizaam loopt of dat het moeilijk is om een balans te zoeken tussen werk en privé.

Wat jouw loopbaanvraagstuk ook is, Ellen, onze loopbaanbegeleider in Leopoldsburg,  ondersteunt je in iedere fase van je carrière. Samen zorgen we ervoor dat werk een positieve factor is in jouw leven. Een bron van energie waardoor je voortdurend blijft groeien en waar je jezelf blijft ontwikkelen.

Onze loopbaanbegeleider in Leopoldsburg kijkt niet alleen maar naar mogelijke jobs. We kijken eerst naar je kwaliteiten, talenten en noden. Wat geeft jou energie? En wat vind je nu echt belangrijk? Past je huidige job daarbij? Of is het tijd om te zoeken naar een andere job die wél bij je past? Samen zoeken we uit welke stappen nodig zijn om te komen tot een job waarin je je echt op je plek voelt.

IT’S A BEAUTIFUL THING WHEN A CAREER AND A PASSION COME TOGETHER

Loopbaanbegeleider Ellen Vanzeir helpt jou met loopbaanbegleiding in haar praktijk te Leopoldsburg

JOUW

LOOPBAANBEGELEIDER

IN LEOPOLDSBURG

Ellen is gespecialiseerd in alle loopbaanvraagstukken rond stress, burn-out, angsten, piekeren, zelfbeeld, grenzen stellen, communicatie, pesten op het werk, reïntegratie op de werkvloer. Ze werkt, net zoals andere medewerkers binnen Anthentiek, vanuit een ACT-kader. Ellen heeft ervaring als loopbaanconsulente, waar ze werkte rond thema’s zoals solliciteren, pesten op het werk en re-integratie na burn-out of ziekte. Daarnaast heeft ze ook ervaring als klinisch psychologe in een groepspraktijk bij cliënten met uiteenlopende klachten (depressie, angsten…)

TRAJECT IN LOOPBAANBEGELEIDING - PRIJS?

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques - 10 euro / sessie 

Omdat Kurago erkend is als gemandateerd loopbaancentrum kan je voor jouw loopbaantraject beroep kan doen op VDAB loopbaancheques. Hierdoor kan je voor slechts 10 euro per uur 7 sessies loopbaanbegeleiding volgen. Indien je in aanmerking komt voor loopbaancheques (en dat check je hier) mogen we jou een gratis kennismakingsgesprek aanbieden. Neem dus snel contact op voor een eerste, vrijblijvende afspraak.

Loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques  - 78 euro / sessie

Heb je geen recht op loopbaancheques omdat je werkzoekend bent, nog studeert of omdat je geen 7 jaar werkervaring hebt? Ook dan kan je bij ons terecht voor loopbaanbegeleiding. In dit geval bieden we ons individuele traject aan voor het reguliere tarief van 78 euro per sessie van 50 minuten. Je bent meer als welkom om samen werk te maken van een loopbaan of studiekeuze die bij je past.

bottom of page