top of page
Ontwerp zonder titel-2.jpg
Loopbaancoaching Vlaanderen Kurago

LOOPBAANCOACHING

IN HEUSDEN-ZOLDER

Waar ben ik goed in en wat past er bij me?

Ik weet wat ik wil, maar hoe geraak ik daar?

Hoe zorg ik ervoor dat ik weer de goede kant op ga in mijn loopbaan?

Ik wil wat anders gaan doen, maar weet niet goed wat bij mij past ?

Sluimeren deze vragen in jouw hoofd? In een traject voor loopbaanbegeleiding, gaan onze loopbaancoaches; je helpen helder te krijgen wat je wilt en specifieke stappen te zetten op weg naar een job waar je energie van krijgt.

LOOPBAANCOACHING

IN HEUSDEN-ZOLDER

VOOR WIE?

> Ik loop vast in mijn huidige loopbaan en vraag me of mijn job nog wel bij me past en wat ik anders zou kunnen doen? 

> Ik ervaar geen voldoening meer in mijn job. Ik wil weg, maar ik weet niet hoe?

> Ik weet niet wat mijn talenten zijn of wat me energie geeft binnen een job?

> Ik ervaar veel stress in mijn huidige job en weet niet hoe anders?

> Ik struggle om mijn job te combineren met mijn rol als ouder en zoek hulp bij het herstellen van mijn balans werk–privé.

> Ik doe mijn job best graag, maar ben erg benieuwd naar andere opties.

> Ik speel met het idee om als zelfstandige aan de slag te gaan, maar weet niet of dit de beste keuze is. Ik zou hierover willen sparren met een coach.

> ...

Onze loopbaancoaches uit regio Heusden-Zolder helpen je helder te krijgen wat je echt wilt en helpt je om duidelijke stappen te zetten op weg naar een job waar je energie van krijgt.

IT’S A BEAUTIFUL THING WHEN A CAREER AND A PASSION COME TOGETHER

Dé Loopbaancoaches in Heusden-Zolder // Loopbaancoaching volgen in Heusden-Zolder bij loopbaancetrum en psychologenpraktijk Kurago te Hasselt - Heusden-Zolder

JOUW

LOOPBAANCOACH

IN HEUSDEN-ZOLDER

Bij onze loopbaancoaches in regio Heusden-Zolder gaat het erom dat je je goed voelt in je huidige of toekomstige job. Wat jouw loopbaanvraagstuk ook is, de loopbaancoaches van Kurago ondersteunen je in iedere fase van je carrière. Samen zorgen we ervoor dat werk een positieve factor is in jouw leven. Een bron van energie waardoor je steeds blijft groeien en waar je jezelf blijft ontwikkelen.

Onze loopbaancoaches kijken niet alleen maar naar jobmogelijkheden. We kijken eerst naar je kwaliteiten, talenten en noden. Wat geeft jou energie? En wat vind je echt belangrijk? Past je huidige job daarbij? Of is het tijd om te zoeken naar een andere job die wél bij je past? Samen zoeken we uit welke stappen nodig zijn om te komen tot een job waarin jij je echt op je plek voelt.

TRAJECT IN LOOPBAANBEGELEIDING - PRIJS?

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques - 10 euro / sessie 

Omdat Kurago erkend is als gemandateerd loopbaancentrum kan je voor jouw loopbaantraject beroep kan doen op VDAB loopbaancheques. Hierdoor kan je voor slechts 10 euro per uur 7 sessies loopbaanbegeleiding volgen. Indien je in aanmerking komt voor loopbaancheques (en dat check je hier) mogen we jou een gratis kennismakingsgesprek aanbieden. Neem dus snel contact op voor een eerste, vrijblijvende afspraak.

Loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques  - 78 euro / sessie

Heb je geen recht op loopbaancheques omdat je werkzoekend bent, nog studeert of omdat je geen 7 jaar werkervaring hebt? Ook dan kan je bij ons terecht voor loopbaanbegeleiding. In dit geval bieden we ons individuele traject aan voor het reguliere tarief van 78 euro per sessie van 50 minuten. Je bent meer als welkom om samen werk te maken van een loopbaan of studiekeuze die bij je past.

bottom of page