Ontwerp zonder titel-2.jpg

PERSONEN > LOOPBAANBEGELEIDING > DIY STUDIEKEUZEBEGELEIDING

Ontwerp zonder titel-2.jpg
Traject studiekeuzebegeleiding online do it yourself | Psycholoog Kurago

DIY STUDIEKEUZE-BEGELEIDING

Wil jij uitzoeken welke studierichting écht bij je past? Ben je op zoek naar een complete aanpak, die wetenschappelijke onderbouwd & fun is? Een studiekeuzebegeleiding die je van thuis, online en op je eigen tempo kan volgen? Dan is onze online studiekeuzebegeleiding jou op het lijf geschreven. Het hele studiekeuzetraject, inclusief presentatie (met video & audio) en werkboek is beschikbaar voor 29,95 euro. 

Sta jij op het punt een studiekeuze te maken? Door het ruime aanbod kan het soms knap lastig zijn om de knoop door te hakken. We willen je ondersteunen in het leren kennen van jezelf opdat je weloverwogen stappen kan zetten in de juiste richting.

Studiekeuzebegeleiding online | Psycholoog Hasselt
Ontwerp zonder titel.jpg

STUDIEKEUZEBEGELEIDING,VOOR WIE?

> Heb jij het middelbaar achter de rug en vind je het lastig om een studiekeuze te maken?

> Kom jij er na enkele jaren verder studeren in het hoger onderwijs achter dat je studiekeuze niet de juiste was? 

> Zoek je een complete studiekeuzebegeleiding; die naast wetenschappelijke testen ook andere methodieken (reflectievragen, feedback van naasten) gebruikt om tot een onderbouwde studiekeuze te komen?  

Online studiekeuzebegeleiding | Psycholoog Hasselt Kurago

GEEN IDEE WAT JE WILT? DAT IS MOOI, DAN KAN JE NOG ALLE KANTEN OP! 

Online studiekeuzebegeleiding welke richting studie via online diy traject

DO-IT-YOURSELF STUDIEKEUZE-BEGELEIDING?

Onze studiekeuzebegeleiding bestaat uit 3 belangrijkste stappen. 

> In stap 1 leren we jou beter kennen. 

> In stap 2 gaan we meer info verzamelen over diverse studierichtingen. 

> In stap 3 komen we tot een concreet actieplan.  

Je wordt in elke stap begeleid d.m.v een presentatie met video & audio fragmenten van onze psycholoog. Daarnaast voorzien we je van een werkboek waar we aan de slag gaan met diverse methodieken: van reflectieopdrachten, tot wetenschappelijke testen, tot het verzamelen van feedback van je naasten. Het gehele traject kost 29,95 euro en is te volgen op je eigen tempo, vanuit je vertrouwde omgeving op de momenten die voor jou passen. 

Inschrijven kan je doen door onderaan op de pagina op “bestel nu” te klikken en vervolgens een ticket te kopen voor het event “online studiekeuzebegeleiding”. Iets later sturen we je een mail met alle info die je nodig hebt om van start te gaan. 

 

Gedurende het hele traject zijn we steeds bereikbaar voor vragen via info@kurago.be.

Indien je voelt dat je nood hebt aan extra ondersteuning in de vorm van persoonlijke studiekeuzebegeleiding op maat of therapeutische ondersteuning bij faalangst en andere thema’s kan je steeds terecht bij onze psychologen/loopbaancoaches (online of te Hasselt).  

BESTEL DE ONLINE DO-IT-YOURSELF STUDIEKEUZEBEGELEIDING

Ben je klaar om eindelijk te weten welke studierichting écht bij je past? Bestel dan hieronder de online DIY studiekeuzebegeleiding van Kurago uit Hasselt. Nadat je beneden jouw licentie hebt aangekocht krijg je meteen een automatische email met de toegang tot de cursus (presentatie, werkboek en oefeningen). 

Do-it-yourself online Studiekeuzebegeleiding
Wil jij hulp bij het maken van je studiekeuze? Jezelf leren en jouw ideale studierichting leren kennen? Wil je dit graag leren in een volledig en efficiënt traject? Dan is onze DIY Studiekeuzebegeleiding vast iets voor jou! Prijs: 29,95 euro

Heb je nog vragen over dit online traject of heb je nood aan een gesprek met één van onze studiekeuzebegeleiders? Contacteer ons dan op info@kurago.be.

Welke richting past bij mij? Psycholoog Limburg Kurago

KURAGO

LOOPBAANBEGELEIDING

Amir*

Ik heb enorm veel geleerd tijdens mijn loopbaanbegeleiding. De skills rond 'communicatie' hebben ervoor gezorgd dat ik met meer zelfvertrouwen op de werkvloer sta.

LOOPBAANBEGELEIDING

Marco*

Toen ik begon aan de loopbaancoaching bij Kurago had ik geen idee meer wat en hoe. Op het einde van mijn traject wist ik precies in welke jobs ik thuis hoor en heb zo nu de job van mijn leven gevonden!

LOOPBAANBEGELEIDING

Loes*

Kurago heeft mij op een dood (carrière)punt weer op pad gezet. Met de verworven inzichten ben ik nu nog beter uitgerust om een nieuwe wending aan mijn carrière te geven.

LOOPBAANBEGELEIDING

Magda*

Op zoek naar nieuwe energie, nieuwe kracht voor het uitoefenen van mijn job kwam ik terecht bij Kurago. Samen gingen we aan de slag en al snel kwam ik erachter dat ik goed was in mijn job en dat daar ook mijn passie ligt. Maar extra uitdaging en groei was nodig om dit terug te voelen. Ik ging dan ook mijn coach zoeken waar die uitdaging zou kunnen liggen. Uiteindelijk heb ik een nieuwe opleiding gevonden. Ik vond hier terug de spirit om te groeien en pas dit ondertussen ook toe tijdens mijn job. Een positief traject wat ik nooit bij aanvang zou verwacht hebben.

LOOPBAANBEGELEIDING

Leen*

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar iemand die samen met mij opzoek gegaan is naar de waardes en energiebronnen in mijn leven. Met plezier keek ik uit naar elke sessie die we samen tegemoet gingen. Ik keerde telkens met een enorm voldaan gevoel terug naar huis. Van sessie één liet ze me voelen dat ik iets waard was,dat ik niet zomaar een “cliënt” was voor haar.

THERAPIE | LOOPBAANBEGELEIDING

Dorine*

Ik kan de begeleiding bij Kurago heel erg aanraden. Ik ben eerst in therapie geweest en leerde hier te leven naar mijn waarden. Ik verwerkte heel wat oud verdriet waardoor er ruimte kwam voor wat ik belangrijk vind in het leven. Zo heb ik heel wat stappen kunnen zetten, voel ik me eindelijk goed in mijn vel en durf ik helemaal te zijn wie ik ben. Na de therapie heb ik ook loopbaanbegeleiding gedaan. En ook dit verliep heel goed. Ik leerde mezelf wat beter kennen, wat zijn mijn waarden, wat geeft mij energie, welke persoonlijkheidstype ben ik.

LOOPBAANBEGELEIDING

Yusuf*

De loopbaanbegeleiding is echt een aanrader! Het is een manier om stil te staan bij jezelf. Een manier om niet alleen na te denken over welk pad je wilt bewandelen maar ook om daar dieper op in te gaan. Want een loopbaan is meer dan alleen een job, het beheerd ook je hele leven. Dankzij Kurago het ik niet alleen een nieuwe job maar ook een heel nieuw levenspad.

LOOPBAANBEGELEIDING

Angela*

Heel fijne coaching in het traject loopbaanbegeleiding met veel ruimte voor persoonlijkheid en eigenheid mbt client en werkomgeving. Veel openheid en een mooie verbinding tussen cliënt en therapeut zonder het te klinisch te maken.