top of page
Ontwerp zonder titel-2.jpg
Jobcoaching door de loopbaancoaches van Kurago in Hasselt

JOBCOACHING

Je loopbaan loopt natuurlijk niet in één rechte lijn van je schooltijd naar je pensioen. Onderweg kom je langs verschillende kruispunten en soms ook wel eens langs een doodlopende straat. Dit zorgt vaak voor twijfel en onzekerheid. Bij online loopbaanbegeleiding in onze praktijk (in Hasselt) helpen we je helder te krijgen wat je wilt en concrete stappen te zetten op weg naar een job waar je energie van krijgt.

Wat jouw loopbaanvraagstuk ook is, Kurago ondersteunt je in elke fase van je carrière. Samen komen we er wel uit. Veel voorkomende vragen voor loopbaanbegeleiding  in onze groepspraktijk voor psychologen zijn:

> Ik loop vast in mijn huidige job en vraag me of mijn job nog wel bij me past en wat ik anders zou kunnen doen? 

> Geen voldoening meer in je huidige job, je wil veranderen maar weet niet wat bij je past?

> Ik weet niet meer wat mijn talenten zijn of wat me energie geeft op het werk?

> Mijn huidige job geeft me momenteel veel stress, maar ik weet niet hoe ik het anders kan of moet doen?

> Ik haal geen energie meer uit mijn huidige job en wil weten hoe dit komt en nog belangrijker, wat ik eraan kan doen.

> Ik struggle om mijn job te combineren met mijn rol als ouder en zoek hulp bij het herstellen van mijn balans werk – privé.

> Ik ben herstellende van een burn-out en zoek hulp om terug op te starten.

> Ik doe mijn job best graag, maar ben erg nieuwsgierig naar andere mogelijkheden.

> Ik speel met het idee om als zelfstandige op te starten, maar weet niet of dit de beste keuze is. Ik zou hierover willen sparren met een coach.

IT’S A BEAUTIFUL THING WHEN A CAREER AND A PASSION COME TOGETHER

JOBCOACHING, HOE?

Jobcoaching bij pychologen te Hasslt, Kurago (Limburg)

Bij Kurago passen we ons traject aan aan wat jij nodig hebt. We gaan samen met jou kijken naar wat jou energie geeft, welke kwaliteiten jij hebt en wat je echt belangrijk vindt en zoeken uit of je huidige job hier bij aansluit. En indien niet, welke dan wel? We bepalen samen hoe je in je het werkveld wilt staan en onderzoeken de belemmeringen om je vervolgens hiermee te leren omgaan.

We onderscheiden ons doordat we er bij Kurago bewust voor kiezen om te werken met psychologen en therapeuten die we opleiden tot loopbaancoach. Hierdoor garanderen we een wetenschappelijke, sterk mensgerichte en all-round aanpak. 

 

Al onze loopbaancoaches kunnen je indien nodig ook ondersteunen in een therapeutisch vervolgtraject (bij thema’s als faalangst of perfectionisme) of je de nodige vaardigheden bijbrengen in een training op maat (solliciteren, assertiviteit, burn-out preventie). Andersom kunnen we ook vertrekken vanuit een therapeutisch traject om bij de vraag “hoe terug aan de slag gaan?” over te schakelen op een loopbaantraject.

TRAJECT IN JOBCOACHING - PRIJS? 
Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques - 10 euro / sessie 

Omdat Kurago erkend is als gemandateerd loopbaancentrum kan je voor jouw loopbaantraject beroep kan doen op VDAB loopbaancheques. Hierdoor kan je voor maar 10€ per uur 7 sessies loopbaanbegeleiding volgen. Indien je in aanmerking komt voor loopbaancheques (en dat check je hier) mogen we jou een gratis kennismakingsgesprek aanbieden. Neem dus snel contact op voor een eerste, vrijblijvende afspraak.

Loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques  - 60 euro / sessie

Heb je geen recht op loopbaancheques omdat je werkzoekende bent, nog studeert of omdat je geen 7 jaar werkervaring hebt? Geen probleem, ook dan kan je bij ons terecht voor loopbaanbegeleiding. In dit geval bieden we ons individuele traject aan voor het reguliere tarief van 60 euro per sessie van 50 minuten. Je bent meer als welkom om samen werk te maken van een loopbaan of studiekeuze die bij je past. Opgelet, als je 7 jaar werkervaring hebt en nog in je opzeg zit (na ontslag) heb je ook nog recht op loopbaancheques! Vraag ernaar.

bottom of page