Ontwerp zonder titel.jpg
Assertiviteitstraining-Hasselt-Limburg_edited.jpg

LIEVER ASSERTIEVER

Wil jij jezelf niet langer wegcijferen? Wil je leren je grenzen aan te geven of wat vaker voor je eigen mening uitkomen? En wil jij dit alles leren onder deskundig begeleiding van een psychologisch geschoolde trainer? Dan is onze assertiviteitstraining Liever Assertiever wat jij zoekt!

 

Onze training Liever Assertiever leert je in 6 sessies praktische handvaten om meer assertief in het leven te staan.

Leidinggeven versterken in Limburg Hasselt psycholoog Kurago

ASSERTIVITEITSTRAINING IN GROEP TE HASSELT

Onze training Liever Assertiever is al jaren een succesformule en heeft al heel wat mensen naar meer assertiviteit geholpen.

De volledige inhoud is wetenschappelijk onderbouwd en wordt gegeven door onze ervaren psycholoog-trainer Nele Curves. Zij kan als geen ander met jou net die laag dieper werken om ervoor te zorgen dat wat je zal leren een lang en positief effect zal hebben in je leven.

Onze training is gericht op het versterken van assertieve vaardigheden. We combineren theorie met veel tips, oefeningen en rollenspelen. Als kers op de taart komen er externe acteurs om met jou echte situaties uit je leven te oefenen. Zij improviseren en spelen je partner, ouder, collega, vriend of vriendin. Eender wie waar je vandaag veel moeilijkheden mee ervaart om echt te durven zeggen wat je denkt of wilt.

Dit alles doen we in kleine groep zodat je kan leren van én met elkaar, en zodat je steun kan vinden bij elkaar.

De training zal doorgaan op het prachtige Domein Kiewit te Hasselt.

Assertiever worden tijdens training assertiviteit bij psycholoog trainer en expert in assertiviteit Kurago te Hasselt (Limburg)
Assertiviteit versterken in Limburg door Kurago

ELKE KEER JE JA ZEGT TEGEN EEN ANDER ZEG JE NEE TEGEN JEZELF

Versterken assertiviteit door experten psychologen HR Kurago
Versterken van assertiviteit in Hasselt door pycholoog Hasselt Kurago

ANDEREN OVER LIEVER ASSERTIEVER

"Ik vond de training heel boeiend. De theorie werd eenvoudig gebracht, met voldoende tips en mogelijkheid om die ook effectief in de praktijk om te zetten. Vooral de sessie met de acteurs vond ik super leerrijk. Ik heb veel praktische tips & tricks geleerd. Vooral het stukje over gevoelsreflectie blijft me bij. Ik hoop dat ik nu de moed heb om dit in het echte leven toe te passen."

"Ik heb het gevoel dat ik sterker geworden ben door de training. Ik communiceer beter en durf mensen meer in de ogen te kijken. Dit was vroeger wel anders."

"Ik heb veel van de training opgestoken en heb een andere kijk op communicatie gekregen. Vooral het stukje oefenen met de acteurs heeft me veel opgeleverd. Ik heb geleerd bewust bezig te zijn met de ander en met mijn eigen wensen."

 

ASSERTIVITEITSTRAINING LIEVER ASSERTIEVER
Schrijf je nu in!

Liever Assertiever in groep. De data van de sessies zijn 20/9, 29/9, 6/10, 20/10, 27/10 en 8/11. De kostprijs bedraagt 450 euro. De plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap. Tot dan!
Startdatum
20 sep. 18:30
Locatie
Domein Kiewit,
Nieuwe-Heidestraat, 3500 Hasselt, Belgium
Assertiviteitstraining-Domein-Kiewit.jpg