Ontwerp zonder titel.jpg
Assertiviteitstraining om managers en leiders te trainen in vaardigheden door psycholoog en coach kurago van hasselt

LIEVER ASSERTIEVER

Wil jij jezelf niet langer wegcijferen of voorbij lopen? Zou jouw leven er heel wat rooskleuriger uitzien als je erin zou slagen je grenzen aan te geven of wat vaker voor je mening zou uitkomen En wil jij dit alles leren doen op een heldere en verbindende manier. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

 

Onze "Liever Assertiever training" geeft je in 5 praktische sessies handvaten om assertief en verbindend te communiceren in je job en ver daarbuiten. 

Leidinggeven versterken in Limburg Hasselt psycholoog Kurago

VERSTERKEN ASSERTIVITEIT, VOOR WIE?

> Weet je niet hoe een vriend(in) aan te spreken op zijn of haar storende gedrag?

> Is omgaan met kritiek steeds weer lastig voor je?

> Vind je het ook zo moeilijk om nee te zeggen als een collega je vraagt om een taak voor de zoveelste keer over te nemen? Of wanneer een familielid je vraagt of je dat klusje nog snel even kan opknappen? 

Assertiviteit versterken in Limburg door Kurago

LEADERS BECOME GREAT NOT BECAUSE OF THEIR POWER, BUT BECAUSE OF THEIR ABILITY TO EMPOWER OTHERS

Versterken assertiviteit door experten psychologen HR Kurago
Versterken van assertiviteit in Hasselt door pycholoog Hasselt Kurago
 Assertiviteit versterken hasselt hr kurago

HOE VERHOGEN WE ASSERTIVITEIT?

We trainen je assertieve vaardigheden. We verkennen verschillende gedragsstijlen (subassertief tot agressief gedrag) en staan stil bij wat assertiviteit is. We leren je je op een assertieve en verbindende manier grenzen aangeven en nee zeggen. Je leert hoe je constructieve feedback kan geven en met feedback van een ander om kan gaan. In de "Liever Assertiever assertiviteitstraining" van Kurago leer je ‘al doende’. We bespreken eerst de theorie om die meteen daarna in de praktijk te brengen in rollenspelen.

We kiezen bewust voor een individuele aanpak, opdat jij de aandacht krijgt die je verdient en we kort op de bal kunnen spelen. Op weg naar meer assertiviteit word je bijgestaan door een deskundige en mensgerichte trainer.

Graag een voorstel op maat?

Contacteer ons! 

SUCCESVOLLE SAMENWERKINGEN

KURAGO

assertiviteitstraining leiders en managers te trainen in leiderschapsvaardigheden in hasselt limburg bij kurago van hasselt