top of page
Ontwerp zonder titel.jpg
Assertiviteitstraining om managers en leiders te trainen in vaardigheden door psycholoog en coach kurago te Hasselt (Limburg)

LIEVER ASSERTIEVER

Wil je jezelf niet langer wegcijferen of voorbij lopen? Zou je leven er heel wat rooskleuriger uitzien als je erin zou slagen je grenzen aan te geven of wat vaker voor je eigen mening zou uitkomen? En wil jij dit alles leren doen op een heldere en verbindende manier. Dan ben je bij Kurago aan het juiste adres! 

 

Onze "Liever Assertiever training" geeft je in 5 praktische sessies handvaten om assertief en verbindend te communiceren in je job maar ook ver daarbuiten. 

VERSTERKEN ASSERTIVITEIT, VOOR WIE?

> Weet je niet hoe je een vriend(in) moet aanspreken over zijn of haar storende gedrag?

> Is omgaan met kritiek steeds weer iets moeilijks voor jou?

> Vind je het ook zo moeilijk om nee te zeggen als een collega je vraagt om een taak voor de zoveelste keer over te nemen? Of wanneer een familielid je vraagt of je dat klusje nog snel even te doen? 

LEADERS BECOME GREAT NOT BECAUSE OF THEIR POWER, BUT BECAUSE OF THEIR ABILITY TO EMPOWER OTHERS

Versterken assertiviteit door experten psychologen HR Kurago
 Assertiviteit versterken hasselt hr groepspraktijk Kurago

HOE VERHOGEN WE ASSERTIVITEIT?

We trainen jouw assertieve vaardigheden. We verkennen verschillende gedragsstijlen (subassertief tot agressief gedrag) en staan stil bij wat assertiviteit nu eigenlijk precies is. We leren je op een assertieve en verbindende manier grenzen aangeven en durven nee te zeggen. Je leert hoe je constructieve feedback kan geven en met feedback van een ander om kan gaan. In de "Liever Assertiever assertiviteitstraining" van Kurago leer je ‘al doende’. We gaan eerst aan de slag met de theorie om die meteen daarna in de praktijk te brengen in rollenspelen.

We kiezen heel bewust voor een individuele aanpak, opdat jij de aandacht krijgt die je verdient en we kort op de bal kunnen spelen. Op weg naar meer assertiviteit word je bijgestaan door een deskundige en mensgerichte trainer.

Graag een voorstel op maat?

Contacteer ons! 

SUCCESVOLLE SAMENWERKINGEN

KURAGO

assertiviteitstraining leiders en managers te trainen in leiderschapsvaardigheden in hasselt limburg bij kurago van hasselt
bottom of page