WAAR KAN JE TERECHT VOOR LOOPBAANBEGELEIDING ?

Onze collega’s zijn eveneens therapeut & loopbaanbegeleider en werken met dezelfde persoonlijke, warme en wetenschappelijk gefundeerde aanpak. De regio’s waar je terecht kan voor loopbaanbegeleiding in Vlaanderen zijn: Dilsen, Holsbeek (Leuven), Geel, Peer, Mechelen, Leopoldsburg & Kinrooi.

Ben jij geïnteresseerd in loopbaanbegeleiding bij één van onze loopbaancoaches. Neem dan contact met ons op via dit formulier en vertel ons in welke regio en bij wie je graag geholpen wenst te worden. Zo kunnen wij je met je loopbaancoach in contact brengen opdat jullie samen aan de slag kunnen om werk te maken van wat je écht wilt.

Ontwerp zonder titel-4.jpg

ANDERE LOCATIES 

Wist je dat Kurago ook op andere plaatsen buiten Hasselt actief is? Hiervoor werken we samen met een team van gedreven loopbaancoaches op verschillende locaties in Vlaanderen. En niet zomaar loopbaancoaches, we selecteren onze partners zorgvuldig. Elk van hen heeft een achtergrond als psycholoog of therapeut en is thuis in ACT, omdat dit de taal is die Kurago spreekt. Ze hebben elk een opleiding loopbaancoaching gevolgd en misschien wel het allerbelangrijkst, het zijn warme en deskundige mensen die met bakken passie in de job staan.

 
Stressprevenie op het werk door psycholoog Kurago uit Hasselt Limburg (het vroegere Anthentiek)
Loopbaancoaches Vlaanderen, psycholoog Kurago in Hasselt

INZICHT-IN ZICHT

HOE WERKEN ONZE LOOPBAANCOACHES?

Onze loopbaancoaches gaan met jou op pad om uit te zoeken wat je écht belangrijk vindt in een job, waar je energie van krijgt en waar je kwaliteiten liggen. Omdat we geloven dat een job die echt bij je past op deze 3 pijlers rust. Ze helpen je helderheid te scheppen in hoe je in je job wilt staan en leren je omgaan met de belemmeringen op je pad. Dit alles opdat jij eindelijk werk kan gaan maken van dat wat je echt wilt, een thuiskomen in je job. 

Doordat onze freelancers zowel geschoold zijn als therapeut en als loopbaancoach, kan je bij elk van hen combinatietrajecten kan volgen. Zo kan je bv starten met therapie (bij burn-out) en vervolgens de overstap maken naar loopbaancoaching, als je klaar bent om samen uit te zoeken hoe terug aan de slag te gaan.  Andersom kan je natuurlijk ook starten met loopbaanbegeleiding en overgaan in therapie indien blijkt dat je toch net dat tikkeltje diepgaandere begeleiding nodig hebt.

 

Onze loopbaancoaches werken trouwens allemaal met VDAB loopbaancheques, waardoor je slechts 10 euro per loopbaansessie betaalt. Check hier of je in aanmerking komt voor loopbaancheques.