Ontwerp zonder titel.jpg

BEDRIJVEN > INDIVIDUEEL > BALANS WERK-PRIVE

LOOPBAANBEGELEIDING VOOR MEDEWERKERS 

“Cindy werkt al 10 jaar in het bedrijf. Je twijfelt echter of ze nog energie haalt uit de job en of ze wel de juiste persoon op de juiste plek is. Je spreekt haar aan en ze deelt jouw twijfel. Ze voelt zich al even klaar voor een nieuwe uitdaging en is daarom ook minder gemotiveerd voor haar huidige rol. Je wilt ervoor zorgen dat de job die je Wendy voorstelt zo goed mogelijk aansluit bij haar persoonlijkheid en haar noden.”

 

"Je bent zelfstandige voelt al even dat je niet meer warm wordt van hetgeen je doet. Je wilt uitzoeken waar het aan ligt en beter nog; hoe er verandering in te brengen?"

Herken jij bovenstaande situatie(s)? Dankzij loopbaanbegeleiding krijg je een beter zicht op de kwaliteiten, energiegevers en noden van je medewerker of van jezelf zodat je kan zorgen voor een optimale afstemming tussen persoon en job. Enkel door zulke goede afstemming houd je je medewerkers en jezelf gemotiveerd en productief!

Leidinggeven versterken in Limburg Hasselt psycholoog Kurago
Ontwerp zonder titel.jpg

LOOPBAANBEGELEIDING, VOOR WIE?

Wanneer zou je gebaat zijn met loopbaanbegeleiding voor bedrijven van Kurago?

> Je twijfelt of de job van je medewerker nog wel aansluit bij zijn/haar behoeften en op zoek gaan naar een betere fit tussen persoon & functie

> Je wilt een blauwdruk krijgen van je medewerker zodat je weet waar zijn/haar kwaliteiten liggen, wat zijn/haar kernwaarden zijn en wat hem/haar energie geeft zodat jullie samen een loopbaanplan kunnen uitstippelen

> Je voelt je al even niet meer lekker in je rol als zelfstandige en wilt onderzoeken waar de pijnpunten liggen en nog beter hoe hier verandering in te brengen. 

> Je twijfelt aan je rol als zelfstandige en wilt andere opties verkennen. 

> Bij re-integratie of burn-out wil je onderzoeken of er aanpassingen nodig zijn in de job om de kans op optimaal functioneren te vergroten. 

 

Herken je jezelf of één van je medewerkers in bovenstaande beschrijvingen, neem dan contact met ons op. We bieden jou of je medewerkers graag de ondersteuning die jullie nodig hebben.   

Balans tussen werk en prive verbeteren door hulp van psychologen in Hasselt Limburg
SOMETIMES THE SMALLEST STEP IN THE RIGHT DIRECTION ENDS UP BEING THE BIGGEST STEP OF YOUR LIFE. TIPTOE IF YOU MUST. BUT TAKE THE STEP
Loopbaanbegeleiding voor balans werk-prive bij Loopbaancoach Kurago in Hasselt Limburg

HOE PAKKEN WE LOOPBAANBEGELEIDING AAN?

Bij Kurago geloven we dat een job die bij iemand past gebaseerd is op zijn/haar waarden, energiegevers en kwaliteiten. Waarden zijn de elementen die voor iemand onmisbaar zijn in een job. Sommige medewerkers hechten belang aan uitdaging of doorgroeimogelijkheden waar andere balans-werk privé op de eerste plaats stellen. Waarden vertellen iets over een optimale werkomgeving. Energiegevers zijn de taken waar je medewerker warm van wordt. De taken die vanuit intrinsieke motivatie gedaan worden en waar je medewerker het liefst van al veel tijd aan zou besteden in de job. Kwaliteiten vertellen iets over iemand’s sterktes. Medewerkers die ingezet worden op hun sterktes zijn niet alleen productiever, maar ook gelukkiger.  

 

Dankzij loopbaancoaching kom je tot de juiste medewerker op de juiste plaats en laat dat nu net een voorwaarde zijn voor optimale organisatieresultaten!

Graag een voorstel op maat?

Contacteer ons! 

Versterken balans tussen werk en privé door psychologen en experten Kurago Hasselt

SUCCESVOLLE SAMENWERKINGEN

KURAGO

Coaching van een team door coach en psycholoog Kurago uit Hasselt