top of page
Ontwerp zonder titel.jpg

BEDRIJVEN > INDIVIDUEEL > BALANS WERK-PRIVE

Loopbaanbegeleiding werknemer / medewerker meer motivatie productiviteit Kurago te Hasselt (Limburg)

LOOPBAANBEGELEIDING VOOR MEDEWERKERS 

“Anja werkt al meer dan 10 jaar bij hetzelfde bedrijf. Je twijfelt of ze nog energie haalt uit de job en of ze wel de juiste persoon op de juiste plek is. Je spreekt haar hierover aan en ze deelt jouw twijfel. Ze voelt zich al even klaar voor een nieuwe uitdaging en is daarom ook minder gemotiveerd voor haar huidige rol. Je wil ervoor zorgen dat de job die je Anja voorstelt zo goed mogelijk aansluit bij haar persoonlijkheid en haar noden.”

 

"Je bent zelfstandige en voelt al even dat je niet meer gelukkig wordt van hetgeen je doet. Jij wil uitzoeken waar het aan ligt en beter nog; hoe je er verandering in kan brengen?"

Herken je bovenstaande situatie(s)? Door loopbaanbegeleiding krijg je een beter zicht op de kwaliteiten, energiegevers en noden van jouw medewerker of van jezelf. Dit zorgt ervoor dat je kan zorgen voor een optimale afstemming tussen persoon en job. Enkel door zo'n goede afstemming houd je je medewerkers en jezelf gemotiveerd en productief!

Ontwerp zonder titel.jpg

LOOPBAANBEGELEIDING, VOOR WIE?

Wanneer zou jij geholpen zijn met loopbaanbegeleiding voor bedrijven van Kurago?

> Je twijfelt of de job van je medewerker nog wel aansluit bij zijn of haar behoeften en je wil op zoek gaan naar een betere fit tussen persoon & functie

> Je wil een blauwdruk krijgen van je medewerker zodat je weet waar zijn of haar kwaliteiten liggen, wat zijn/haar kernwaarden zijn en wat hem/haar energie geeft. Zo kunnen jullie samen een loopbaanplan uitwerken

> Je voelt je al even niet meer goed in je rol als zelfstandige en wil op zoek gaan waar de pijnpunten zich bevinden en nog beter hoe hier verandering in te brengen. 

> Je twijfelt aan je rol als zelfstandige en wilt andere mogelijkheden bekijken. 

> Bij re-integratie of burn-out wil je onderzoeken of er aanpassingen nodig zijn in de job om de kans op optimaal functioneren te vergroten. 

 

Herken je jezelf of één van je medewerkers in bovenstaande beschrijvingen, aarzel dan niet en neem contacteer ons. We bieden jou of je medewerkers graag de ondersteuning die jullie nodig hebben.   

SOMETIMES THE SMALLEST STEP IN THE RIGHT DIRECTION ENDS UP BEING THE BIGGEST STEP OF YOUR LIFE. TIPTOE IF YOU MUST. BUT TAKE THE STEP
Balans werk-privé voor medewerkers verbeteren in Hasselt door psychologen Kurago Limburg
Loopbaanbegeleiding voor balans werk-prive bij Loopbaancoach Kurago te Hasselt

HOE PAKKEN WE LOOPBAANBEGELEIDING AAN?

Bij Kurago geloven we dat een job die bij iemand past gebaseerd is op zijn/haar waarden, energiegevers en kwaliteiten. Waarden zijn de elementen die voor iemand onmisbaar zijn in een job. Voor bepaalde medewerkers is het misschien belangrijk om uitdagingen te hebben of doorgroeimogelijkheden. Bij andere komt de balans-werk privé op de eerste plaats. Waarden vertellen iets over een optimale werkomgeving. Energiegevers zijn de taken waar je medewerker gelukkig van wordt. De taken die vanuit intrinsieke motivatie gedaan worden en waar je medewerker het liefst van al veel tijd wil besteden in zijn/haar job. Kwaliteiten vertellen iets over iemand’s sterktes. Medewerkers die ingezet worden op hun sterktes zijn niet alleen productiever, maar ook gelukkiger.  

 

Dankzij loopbaancoaching kom je tot de juiste medewerker op de juiste plaats en laat dat nu net een voorwaarde zijn voor optimale organisatieresultaten!

Graag een voorstel op maat?

Contacteer ons! 

SUCCESVOLLE SAMENWERKINGEN

KURAGO

Coaching van een team door coach en psycholoog Kurago uit Hasselt
bottom of page