Ontwerp zonder titel-2.jpg
Ontwerp zonder titel-2.jpg
Werken aan faalangst bij psychologen en loopbaanbegeleiders van Kurago in Hasselt ( het vorige anthentiek)

FAALANGST

Stel jij stappen uit of onderneem je ze zelfs helemaal niet omdat je bang bent om te falen? Spendeer jij meer uren dan je eigenlijk zou willen in je job om falen te vermijden? Verlies je hierdoor je kwaliteit van leven of ruimte voor andere dingen die er echt toe doen? 

We zijn allemaal wel eens angstig voor een spannende klus die op ons programma staat. Soms kan de angst om te falen je echter dusdanig belemmeren dat ze een sterke invloed heeft op je leven. In dit geval kunnen we spreken van faalangst of angst om te mislukken. Belemmert jouw faalangst jouw functioneren? Wij weten er raad mee!

Hulp bij faalangst | Psycholoog Hasselt Kurago
Ontwerp zonder titel.jpg

FAALANGST HERKENNEN

> Niet tot actie komen of net overcompenseren

> Verminderd plezier bij taken

> Uitstellen van taken

> Piekeren over prestaties 

> Overmatige controledrang

> Hartkloppingen

> ...

faalangst hulp | Psycholoog Hasselt Kurago
BE BRAVE DESPITE FEAR
Faalangst aanpakken Hasselt bij Psycholoog Kurago (Anthentiek). Dé specialist in faalangst

HOE PAKKEN WE FAALANST AAN?

Samen zoeken we uit hoe je graag in je job of studie zou willen kunnen staan. We kijken naar de gedachten, gevoelens en automatische gedragspatronen die het je momenteel lastig maken om hier te geraken. Samen leren we hoe anders met deze gedachten en gevoelens om te gaan. We maken we je bewust van de soms automatische gedragspatronen die je remmen. Dit alles opdat jij steeds vaker tot je volle potentieel kan komen, zonder je te moeten laten remmen door faalangst, uitstel – en vermijdingsgedrag.

Aanpakken van faalangst | Psycholoog Hasselt Kurago

KURAGO

THERAPIE

Christina*

Kurago heeft me geholpen om twijfels en onzekerheden een plaats te geven. Maar het mooie na deze begeleiding is dat ik nu echt weet wat ik wil en waar ik sterk in ben en soms is het die druppel die zorgt dat de emmer positief kan overlopen. Dank je wel voor deze constructieve en positieve begeleiding.

THERAPIE

Mathieu*

Al van bij het eerste contact voel je de goede vibe die er heerst. Ik vond de sessies heel aangenaam, er was rust en tijd om stil te staan bij jezelf, te identificeren wat jouw waarden zijn, wat jij belangrijk vindt. De inzichten die ik kreeg zijn zeer waardevol in mijn dagdagelijkse leven, zowel privé als professioneel. Voor de twijfelaars, gewoon doen, je kan er alleen maar uit leren!

THERAPIE

Tom*

Aangename manier van werken, zelfreflecterend en inzicht gericht werken om tot een werkbare oplossing te komen.

THERAPIE

Peter*

Omwille van mijn burn-out ben ik voor het eerst in mijn leven op zoek gegaan naar een goede coach. En ik heb die gevonden.. een topcoach : Ann ! Ik ben van nature geen goeie prater maar bij haar voelde ik mij vrij snel op mijn gemak en vooral 'thuis '. Haar positiviteit, enthousiasme, gedrevenheid is gewoon aanstekelijk.
Beetje bij beetje bracht ze mij tot waar ik nu sta. Ik ben nu zover om alleen verder te gaan . Wetende dat ik indien nodig steeds bij haar terecht kan.

THERAPIE | LOOPBAANBEGELEIDING

Dorine*

Ik kan de begeleiding bij Kurago heel erg aanraden. Ik ben eerst in therapie geweest en leerde hier te leven naar mijn waarden. Ik verwerkte heel wat oud verdriet waardoor er ruimte kwam voor wat ik belangrijk vind in het leven. Zo heb ik heel wat stappen kunnen zetten, voel ik me eindelijk goed in mijn vel en durf ik helemaal te zijn wie ik ben. Na de therapie heb ik ook loopbaanbegeleiding gedaan. En ook dit verliep heel goed. Ik leerde mezelf wat beter kennen, wat zijn mijn waarden, wat geeft mij energie, welke persoonlijkheidstype ben ik.

THERAPIE

Rob*

Fijne ervaring. Ik keek uit naar de sessies omdat ik telkens tot nieuwe inzichten kwam en dieper nadacht over wat ik wil doen met mijn loopbaan zonder dat ik er heel veel energie moest insteken. Sarah heeft mij zeer goed begeleid, op een vlotte persoonlijke manier en stelde de juiste vragen om je te laten nadenken over je loopbaan en jezelf.

THERAPIE

Mathieu*

Een luisterend oor op het juiste moment heeft ervoor gezorgd dat ik terug ging focussen op mijn positieve en sterke eigenschappen.