top of page
Ontwerp zonder titel-2.jpg
Ontwerp zonder titel-2.jpg
Werken aan faalangst bij psychologen en loopbaanbegeleiders van Kurago te Hasselt ( het vorige anthentiek)

FAALANGST

Stel je stappen uit of onderneem jij ze zelfs helemaal niet omdat je bang bent om te falen? Spendeer jij momenteel meer uren dan je eigenlijk zou willen in je job, je hobby of in je sport om falen te vermijden?

 

Verlies je hierdoor kwaliteit van leven of ruimte voor andere dingen die er echt toe doen? 

We zijn allemaal wel eens bang voor een spannende klus die op ons to-do lijstje staat. Soms kan de angst om te falen je echter zodanig belemmeren dat ze een sterke invloed heeft op jouw leven. In dat geval kunnen we spreken van faalangst of angst om te mislukken. Word je gevangen door gedachten over falen? Belemmert jouw faalangst je in je functioneren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij weten er raad mee!

FAALANGST HERKENNEN

Ontwerp zonder titel.jpg

Herken jij jezelf in onderstaande uitspraken? 

> Je komt vaak niet tot actie vanuit angst

> Je gaat overcompenseren om je falen te vermijden

> Je hebt hierdoor geen plezier meer bij het uitvoeren van je taken

> Je piekert je suf over jouw prestaties 

> Je hebt last van angst

> Je hebt last van fysieke spanningsklachten

> Je gaat jezelf steeds vergelijken met anderen 

> ...

MOED BETEKENT ANGST VOELEN
EN TOCH JE HART VOLGEN

Faalangst aanpakken Hasselt bij Psycholoog Kurago (Anthentiek). Dé specialist in faalangst

HOE PAKKEN WE FAALANGST AAN?

Samen zoeken we uit hoe je graag in je job (of studie) zou willen kunnen staan. We kijken naar je gedachten, je gevoelens en je sensaties die je momenteel in de weg staan. Samen zoeken we uit hoe jij anders met die gedachten en gevoelens kan omgaan.

 

We maken  je meer bewust van de soms automatische gedragspatronen die jou momenteel remmen. Dit alles opdat jij steeds vaker tot je volle potentieel kan komen en voluit kan leven zonder geremd te worden door die faalangst of je uitstel – en vermijdingsgedrag.

KURAGO

THERAPIE

Christina*

Kurago heeft me geholpen om twijfels en onzekerheden een plaats te geven. Maar het mooie na deze begeleiding is dat ik nu echt weet wat ik wil en waar ik sterk in ben en soms is het die druppel die zorgt dat de emmer positief kan overlopen. Dank je wel voor deze constructieve en positieve begeleiding.

THERAPIE

Mathieu*

Al van bij het eerste contact voel je de goede vibe die er heerst. Ik vond de sessies heel aangenaam, er was rust en tijd om stil te staan bij jezelf, te identificeren wat jouw waarden zijn, wat jij belangrijk vindt. De inzichten die ik kreeg zijn zeer waardevol in mijn dagdagelijkse leven, zowel privé als professioneel. Voor de twijfelaars, gewoon doen, je kan er alleen maar uit leren!

THERAPIE

Tom*

Aangename manier van werken, zelfreflecterend en inzicht gericht werken om tot een werkbare oplossing te komen.

THERAPIE

Peter*

Omwille van mijn burn-out ben ik voor het eerst in mijn leven op zoek gegaan naar een goede coach. En ik heb die gevonden.. een topcoach : Ann ! Ik ben van nature geen goeie prater maar bij haar voelde ik mij vrij snel op mijn gemak en vooral 'thuis '. Haar positiviteit, enthousiasme, gedrevenheid is gewoon aanstekelijk.
Beetje bij beetje bracht ze mij tot waar ik nu sta. Ik ben nu zover om alleen verder te gaan . Wetende dat ik indien nodig steeds bij haar terecht kan.

THERAPIE | LOOPBAANBEGELEIDING

Dorine*

Ik kan de begeleiding bij Kurago heel erg aanraden. Ik ben eerst in therapie geweest en leerde hier te leven naar mijn waarden. Ik verwerkte heel wat oud verdriet waardoor er ruimte kwam voor wat ik belangrijk vind in het leven. Zo heb ik heel wat stappen kunnen zetten, voel ik me eindelijk goed in mijn vel en durf ik helemaal te zijn wie ik ben. Na de therapie heb ik ook loopbaanbegeleiding gedaan. En ook dit verliep heel goed. Ik leerde mezelf wat beter kennen, wat zijn mijn waarden, wat geeft mij energie, welke persoonlijkheidstype ben ik.

THERAPIE

Rob*

Fijne ervaring. Ik keek uit naar de sessies omdat ik telkens tot nieuwe inzichten kwam en dieper nadacht over wat ik wil doen met mijn loopbaan zonder dat ik er heel veel energie moest insteken. Sarah heeft mij zeer goed begeleid, op een vlotte persoonlijke manier en stelde de juiste vragen om je te laten nadenken over je loopbaan en jezelf.

THERAPIE

Mathieu*

Een luisterend oor op het juiste moment heeft ervoor gezorgd dat ik terug ging focussen op mijn positieve en sterke eigenschappen.

bottom of page