top of page
Versterken vaardigheden op de werkvloer binnen de organisatie door bedrijfspsychologen Kurago Hasselt Limburg
Ontwerp zonder titel.jpg

KURAGO VOOR JOUW ORGANISATIE! 

Hoe zit het met de werktevredenheid binnen mijn organisatie en wat kan ik eraan doen om deze te verhogen? Hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerker klaar is voor een nieuwe rol?  Hoe leer ik op een verbindende manier communiceren naar medewerkers? Hoe kan ik mijn medewerkers efficiënt laten werken zodat er weinig kostbare tijd wordt verspild?

Zouden bovenstaande hulpvragen de jouwe kunnen zijn?  Wil jij investeren in meer welzijn, een betere communicatie of meer productiviteit voor je organisatie? Dan ben je bij Kurago aan het juiste adres.

Organisatie versterken door psychologen Kurago in Hasselt (Limburg)

KURAGO'S ORGANISATIEAANBOD, VOOR WIE?

> Je zoekt een externe partner om de pijnpunten en sterktes op het gebied van welzijn, communicatie, e.a. in kaart te brengen binnen je organisatie en aanbevelingen tot verbetering te formuleren. 

> Je wil je leidinggevenden voorzien van een stevige basis alvorens ze deze rol opnemen 

> Je komt zelf niet toe aan het uitwerken van bepaalde HR-elementen (functioneringscyclus, reïntegratiebeleid) en zoekt hulp van een betrouwbare partner 

> Je merkt dat er een boost nodig is voor de interne en externe communicatie van je organisatie  

> Het verzuim binnen je organisatie is hoog. Je wil inzetten op mentaal welzijn om de veerkracht van je medewerkers verhogen. 

> Je gunt je medewerkers meer tijdsefficiënt werken en wilt hen leren omgaan met de hoeveelheid taken zonder het overzicht of kostbare tijd te verliezen.  

> ...

WERK-KRACHT

Versterken van een organisatie door experten in Hasselt Limburg (Kurago het vroegere Anthentiek)
Versterken van organisaties door expert psychologen in Hasselt Kurago

AANPAK

Jouw hulpvraag bepaalt onze aanpak. We stemmen dit af bij ons gratis kennismakingsgesprek. We luisteren naar je vraag en leggen jou uit welke diensten (training, coaching of consulting) het meest geschikt zouden zijn voor jullie unieke situatie.  Vervolgens bezorgen we jullie een vrijblijvende offerte. 

 

Al onze diensten vertrekken vanuit een stevige wetenschappelijke basis, om duurzame verandering te garanderen. Tegelijkertijd geloven we in een mensen-tot-mensen aanpak, warm en persoonlijk. 

Graag een voorstel op maat?

Contacteer ons! 

SUCCESVOLLE SAMENWERKINGEN

KURAGO

Oragnisaties die samen werkten met expert Kurago in Hasselt, Limburg
bottom of page