top of page
Ontwerp zonder titel.jpg
Stress en burn-out training bij stress en burn-out expert Kurago te Hasselt (Limburg)

MEER WELZIJN, MINDER STRESS

Loopt je team vaker tegen je grenzen aan? Rennen jullie door het leven, zonder voldoende tijd of voldoende ruimte te nemen voor jezelf en zelfzorg? Wordt je team te vaak geconfronteerd met stressgerelateerde klachten en weten jullie niet goed hoe er voor jezelf te zijn op deze momenten? Of zou je eerder willen inzetten op het voorkomen van stress? 

 

Dan is onze training iets voor jouw team!  In onze “meer welzijn, minder stress” training willen we ervoor zorgen dat stress voor jou geen geheimen meer heeft! We leren jullie hoe jouw stress veroorzaakt wordt. Hoe jij voor jezelf kan zorgen in tijden van stress. En we gaan kijken wat we preventief kunnen doen om stress, overspanning of burn-out te voorkomen. Kortom; hoe de stress verminderd kan worden.  

MEER WELZIJN, MINDER STRESS, VOOR WIE?

Deze training is voor iedereen die zijn/haar veerkracht in het omgaan met stress wilt versterken. We kiezen ervoor om te werken in kleine groepjes om een veilige setting te creëren. We nemen de stressprofielen onder de loep en leren hoe je voor jezelf kan zorgen in tijden van stress maar ook hoe je preventief kan werken. Deze training leer je door middel van theorie maar vooral door doen!

Wat komt er aan bod? 

> Hoe werkt stress eigenlijk? 

> Wat zijn mijn stresstriggers

> Hoe ga momenteel om met stress? Hoe werkt dit? 

> Eerste hulp bij stress (zelfcompassie, mindfulness, fysieke zelfzorg…)

> Preventief werken bij stress (ACT-vaardigheden, time-management, …)

> ...

STOP TRYING TO RUN ON AN EMPTY TANK

Preventieve stresstraining door experten Hasselt Limburg
Stress preventie training bij stress en burn-out expert Kurago te Hasselt

MEER WELZIJN, MINDER STRESS - HOE?

Elke training die je bij ons volgt is wetenschappelijk onderbouwd, praktisch maar tegelijkertijd ook leuk. Verwacht geen saaie theorielessen! We gaan actief aan de slag zodat je zoveel mogelijk uit onze training haalt. Onze trainingen zijn een mooie mix tussen theorie en doen. 

 

We werken in kleine groepen om zo een veilige en vertrouwde omgeving te creëren voor iedereen. Samen werken we naar hetzelfde doel; stress verminderen.  

Graag een voorstel op maat?

Contacteer ons! 

SUCCESVOLLE SAMENWERKINGEN

KURAGO

stress voorkomen binnen een organisatie waardoor geen ziekteverzuim door experten Hasselt Limburg Kurago
bottom of page