Ontwerp zonder titel-2.jpg

PERSONEN > STUDIEKEUZEBEGELEIDING > JUISTE STUDIEKEUZEBEGELEIDING

Studiekeuze begeleiding kiezen welke richting bij psycholoog en studentencoach Kurago (Anthentiek) uit Hasselt (Limburg)
Studierichting kiezen bij studiekeuze begeleiding coach Kurago te Hasselt (Limburg)

KIEZEN VAN JUISTE RICHTING 

Ben je (toekomstige) student en worstel je met het kiezen van een studierichting die écht bij je past? Ben je op zoek naar advies rond je studiekeuze?  We helpen je graag werk maken van een loopbaan die bij je past.

Sta jij op het punt een studiekeuze te maken? Door het ruime aanbod kan het soms knap lastig zijn om de knoop door te hakken. We willen je ondersteunen in het leren kennen van jezelf opdat je weloverwogen stappen kan zetten in de juiste richting.

Studiekeuzebegeleiding Hasselt bij Kurago coach Limburg
Ontwerp zonder titel.jpg

STUDIEKEUZEBEGELEIDING,VOOR WIE?

> Je hebt het middelbaar net afgerond en staat op het punt de overstap te maken naar de universiteit of naar de hogeschool. Je hebt echter geen idee van de richting die je uit wilt.

> Je bent vol goede moed gestart met een studierichting die toch niet de juiste bleek te zijn en loopt nu vast in het kiezen van een nieuwe studierichting.

Hulp bij het kiezen van een studiekeuze die mij ligt faalangst hulp | Psycholoog Hasselt Kurago

ASK YOURSELF IF WHAT YOU'RE DOING TODAY IS GETTING YOU CLOSER TO WHERE YOU WANT TO BE TOMORROW 

Welke studierichting achterhalen bij studiekeuze begeleiding van Kurago (Hasselt), het oude Anthentiek

HOE PAKKEN WE STUDIEKEUZEBEGELEIDING AAN?

Onze studiekeuzebegeleiding bestaat uit 3 belangrijkste stappen. 

> In stap 1 leren we jou beter kennen. 

> In stap 2 gaan we meer info verzamelen over diverse studierichtingen. 

> In stap 3 komen we tot een concreet actieplan. 

Gedurende ons traject maken we gebruik van diverse methodieken. We gebruiken coachingsgesprekken, polsen naar je gelopen studietraject, nemen wetenschappelijke studiekeuze – en interessetesten af en verzamelen feedback van je ouders en/of naasten. Dit alles om te komen tot een betrouwbaar resultaat en samen met jou naar een studiekeuze te bewegen die écht bij je past. 

Aanpakken van faalangst | Psycholoog Hasselt Kurago

KURAGO

LOOPBAANBEGELEIDING

Amir*

Ik heb enorm veel geleerd tijdens mijn loopbaanbegeleiding. De skills rond 'communicatie' hebben ervoor gezorgd dat ik met meer zelfvertrouwen op de werkvloer sta.

LOOPBAANBEGELEIDING

Marco*

Toen ik begon aan de loopbaancoaching bij Kurago had ik geen idee meer wat en hoe. Op het einde van mijn traject wist ik precies in welke jobs ik thuis hoor en heb zo nu de job van mijn leven gevonden!

LOOPBAANBEGELEIDING

Loes*

Kurago heeft mij op een dood (carrière)punt weer op pad gezet. Met de verworven inzichten ben ik nu nog beter uitgerust om een nieuwe wending aan mijn carrière te geven.

LOOPBAANBEGELEIDING

Magda*

Op zoek naar nieuwe energie, nieuwe kracht voor het uitoefenen van mijn job kwam ik terecht bij Kurago. Samen gingen we aan de slag en al snel kwam ik erachter dat ik goed was in mijn job en dat daar ook mijn passie ligt. Maar extra uitdaging en groei was nodig om dit terug te voelen. Ik ging dan ook mijn coach zoeken waar die uitdaging zou kunnen liggen. Uiteindelijk heb ik een nieuwe opleiding gevonden. Ik vond hier terug de spirit om te groeien en pas dit ondertussen ook toe tijdens mijn job. Een positief traject wat ik nooit bij aanvang zou verwacht hebben.

LOOPBAANBEGELEIDING

Leen*

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar iemand die samen met mij opzoek gegaan is naar de waardes en energiebronnen in mijn leven. Met plezier keek ik uit naar elke sessie die we samen tegemoet gingen. Ik keerde telkens met een enorm voldaan gevoel terug naar huis. Van sessie één liet ze me voelen dat ik iets waard was,dat ik niet zomaar een “cliënt” was voor haar.

THERAPIE | LOOPBAANBEGELEIDING

Dorine*

Ik kan de begeleiding bij Kurago heel erg aanraden. Ik ben eerst in therapie geweest en leerde hier te leven naar mijn waarden. Ik verwerkte heel wat oud verdriet waardoor er ruimte kwam voor wat ik belangrijk vind in het leven. Zo heb ik heel wat stappen kunnen zetten, voel ik me eindelijk goed in mijn vel en durf ik helemaal te zijn wie ik ben. Na de therapie heb ik ook loopbaanbegeleiding gedaan. En ook dit verliep heel goed. Ik leerde mezelf wat beter kennen, wat zijn mijn waarden, wat geeft mij energie, welke persoonlijkheidstype ben ik.

LOOPBAANBEGELEIDING

Yusuf*

De loopbaanbegeleiding is echt een aanrader! Het is een manier om stil te staan bij jezelf. Een manier om niet alleen na te denken over welk pad je wilt bewandelen maar ook om daar dieper op in te gaan. Want een loopbaan is meer dan alleen een job, het beheerd ook je hele leven. Dankzij Kurago het ik niet alleen een nieuwe job maar ook een heel nieuw levenspad.

LOOPBAANBEGELEIDING

Angela*

Heel fijne coaching in het traject loopbaanbegeleiding met veel ruimte voor persoonlijkheid en eigenheid mbt client en werkomgeving. Veel openheid en een mooie verbinding tussen cliënt en therapeut zonder het te klinisch te maken.