top of page

ANN

Klinisch & Arbeidspsycholoog | Contextueel gedragstherapeut | Oprichter Kurago

Jezelf ontwikkelen tot de persoon die je wil zijn

“Ik zie het als een voorrecht om met jou mee te mogen kijken naar wat je drijft en belemmert. Om naast je te mogen staan en met je op pad te gaan naar een leven dat aansluit bij wat jij belangrijk vindt.

Mijn aanpak is warm en oprecht. Altijd vanuit een stevige wetenschappelijke basis, gebruik makend van technieken uit Acceptance and Commitment Therapy (ACT), self-compassion, positieve psychologie en mindfulness.

Een traject is voor mij geslaagd als je niet alleen inzicht hebt kunnen verwerven in jezelf, maar dit inzicht ook kan gebruiken om concrete stappen te zetten. Opdat je steeds dichter kan komen bij de persoon die je wil zijn.”

SPECIALISATIES
Loopbaancoaching, stress- en burnout, zelfvertrouwen, faalangst, perfectionisme, assertiviteit.

OPLEIDING
Ann is afgestudeerd als master in de psychologie en volgde vervolgens de master Human Resource Management aan de Antwerp Management School. Sindsdien blijft ze de ontwikkelingen in haar vakgebied intensief volgen, zowel door voortdurende zelfstudie als door het volgen van opleidingen voor professionals.

Ze volgde onder meer de opleidingen Positieve Psychologie (Allegre), ACT (Allegre) en Burn-out- en stresscoach (HRD). Momenteel volgt ze de vierjarige opleiding tot contextueel gedragstherapeut (ACT-therapeut) bij Allegre.

PRAKTIJKERVARING
Ann begon haar loopbaan als career counsellor waar ze jongvolwassenen hielp om richting te geven aan hun leven. Ze werkte ondermeer als zelfstandig psycholoog bij Euregio Psycholoog en Allegre. Hier behandelde ze cliënten met diverse hulpvragen en klachten zoals depressie, post-traumatische stress, faalangst, burn-out en rouwverwerking.

In 2018 begon ze een praktijk aan huis, die intussen is uitgegroeid tot een groepspraktijk met een team van gedreven psychologen. Ann richt zich momenteel vooral op het zaakvoerderschap binnen Kurago en werkt daarnaast als loopbaancoach, therapeut en trainster binnen de praktijk.

ANN
bottom of page