top of page

ANTJE

Klinisch psycholoog | Loopbaancoach

“What you resist, persists. What you accept, transforms.”

Iedereen loopt weleens tegen moeilijkheden aan op bepaalde momenten. Het is niet altijd makkelijk om de stap naar hulpverlening te zetten. De eerste stap naar verandering is bij deze al gezet! Ik wil graag vanuit een open, transparante en nieuwsgierige houding samen met jou ontdekken wat jouw krachten en valkuilen zijn. Hoe kunnen we op een andere manier leren kijken en/of leren omgaan met de zaken die ons afremmen. Alsook hoe kunnen we jouw krachten meer naar voren brengen en zo stap voor stap gaan voor wat voor jou belangrijk en waardevol is.
Als psychologe vind ik het belangrijk om in te zetten op een veilige omgeving, zodat je vrijuit kan spreken over jouw gedachten en gevoelens. Ik geloof dan ook in een herstel- en krachtgerichte benadering met nadruk op zowel verbondenheid als jouw autonomie. De voldoening die ik uit de job haal, komt voort vanuit het aangaan van deze ontdekkingstocht en de bijhorende unieke processen die je elk individu ziet doorgaan.

SPECIALISATIES
Depressie, (faal)angst, stress, slaapproblemen, assertiviteit, zelfvertrouwen, perfectionisme, emotieregulatie, mindfulness, gedragstherapeutische benadering met focus op ACT.

OPLEIDING
Antje is afgestudeerd in 2021 als master in de klinische en gezondheidspsychologie (volwassenen en ouderen) aan de KULeuven. Zij is vervolgens gestart aan een cursus cognitieve gedragstherapie (CIVAS). Binnenkort zal Antje starten met de basisopleiding Acceptance and Commitment therapie (Allegre) en de opleiding tot loopbaancoach.

PRAKTIJKERVARING
Antje startte haar carrière als klinisch psychologe in een psychiatrisch ziekenhuis (doelgroep: angst, depressie, aanpassingsstoornis & persoonlijkheidsproblematiek; en doelgroep urgentiepsychiatrie). Haar stage-ervaringen situeren zich ook binnen residentiële psychiatrische settingen. Hierbij is zij in aanraking gekomen met uiteenlopende hulpvragen, gedragstherapeutisch werken, crisiswerking en psychodiagnostiek.

ANTJE
bottom of page