top of page

BRAM

Klinisch psycholoog | Gedragstherapeut | Loopbaancoach |

Ik hecht veel belang aan het geven van voldoende informatie, zodanig dat je ook zelf op een meer begripvolle en ondersteunende manier met jezelf kan leren omgaan.

Soms weet men heel goed wat er aan de hand is, maar slaagt men er toch niet in om zelf iets te kunnen veranderen aan hun gedrag. Ook dan leg ik graag uit wat het zo moeilijk maakt om je gedrag te veranderen, en hoe ik hierin kan ondersteunen.
Ik werk telkens aan de hand van gedragstherapeutische en/of schematherapeutische kaders, met een houding waarmee ik self-compassion wil versterken.


OPLEIDING
Bram is afgestudeerd als master in de psychologie in 2009 en voltooide in 2016 het postgraduaat gedragstherapie aan de KU Leuven. Daarnaast volgde hij de cursussen basis en gevorderden in de schematherapie bij Van Genderen Opleidingen in Nederland.
Hij volgde supervisie bij verschillende erkende supervisoren in de gedragstherapie en een erkend supervisor in de schematherapie. Verder zit hij in verschillende intervisiegroepen met vakgenoten waar hij naar opkijkt, zodat hij kan blijven leren en groeien als therapeut. Hij blijft eveneens bijleren via vakliteratuur en opleidingen.PRAKTIJKERVARING
Bram combineerde lange tijd een eigen praktijk met werken in een praktijk gespecialiseerd in (werkgerelateerde) stress en angstproblematieken, daarnaast werkte hij ook in een centrum gespecialiseerd in schematherapie.

BRAM
bottom of page