top of page

ISALINE

Klinisch psycholoog | Loopbaancoach

Soms zijn er bepaalde gedachten of angsten die je hinderen in je dagelijkse leven en je tegenhouden om veranderingen aan te brengen of je doelen na te streven. Mijn intentie is om een veilige omgeving te creëren waarin we deze patronen kunnen verkennen en nieuwe richtingen aftasten. Daarbij werk ik zeer activerend, zodat je zelf op een krachtige manier op weg gaat.

SPECIALISATIES
Stress, burn-outklachten, slaap, depressie, piekeren, vermoeidheid, pijn, ziekte, hyperventilatie, coping, (sport)prestaties, faalangst, angstklachten, perfectionisme, zelfzorg, motivatie

OPLEIDING
Isaline studeerde in 2022 af als master klinische psychologie (optie volwassenen en ouderen) aan de KU Leuven. Momenteel volgt zij ook de opleiding 'getuigschrift praktijkgerichte sportpsychologie' in de sport- en prestatiepsychologie aan de KU Leuven.

PRAKTIJKERVARING
Isaline heeft ervaring in de begeleiding bij angst, depressie en pijn in een algemeen ziekenhuis. Daarnaast heeft ze ervaring in een privépraktijk met cliënten met uiteenlopende klachten (stress, piekeren...)

ISALINE
bottom of page