top of page

JOKE

Klinisch psycholoog | Gedragstherapeut i.o. | Loopbaancoach

Samen de kracht vinden om stappen te zetten naar een waardevol leven

“Soms loop je vast in het leven omdat je dingen op een bepaalde manier ziet of altijd op een bepaalde manier hebt gedaan. Hierdoor kun je je vaak niet focussen op wat jij belangrijk vindt en voel je je machteloos. Ik wil je graag helpen om de kracht te vinden zodat je, ondanks de angsten en twijfels, toch een eerste stap kunt zetten naar een waardevol leven.

Ik vind het belangrijk om een vertrouwde omgeving te creëren waar er zonder oordeel naar je geluisterd wordt. Ik neem een open, nieuwsgierige houding aan zodat jij helemaal jezelf kan zijn en al je verhalen kwijt kan. Als psycholoog vind ik het belangrijk dat er ‘een klik’ is zodat je je vrij voelt om je gedachten en gevoelens te delen.

Ik stem mijn werkwijze af op jouw persoonlijke behoeften en vragen zodat we samen kunnen bouwen aan een doelgericht behandelplan.
Mensen kunnen helpen en begeleiden bij het omgaan met tegenslagen en klachten, geeft me enorm veel voldoening. Ik ben nog steeds blij telkens ik de kans krijg om mensen te ondersteunen bij problemen waar zovelen van ons in het dagelijks leven mee kampen.”

SPECIALISATIES
Stress, burn-out, angsten, piekeren, zelfbeeld, grenzen stellen, communicatie, pesten op het werk, reïntegratie op de werkvloer, loopbaanbegeleiding, gedragstherapie in combinatie met ACT en compassion-focused therapie.

OPLEIDING
Joke begon met haar studie toegepaste psychologie (afstudeerrichting klinische psychologie) aan Thomas More en haalde vervolgens haar master Mental Health aan de universiteit van Maastricht. Daarnaast volgde ze talrijke worskhops en opleidingen rond ACT, Augmented Despression Therapy en werkbaar werk. In september start ze tevens met een vierjarige therapie opleiding gedragstherapie.

PRAKTIJKERVARING
Joke heeft ervaring als loopbaanconsulente waar ze werkte rond thema’s als solliciteren, pesten op het werk en re-integratie na burn-out of ziekte. Daarnaast heeft ze ook ervaring als klinisch psychologe in een groepspraktijk bij cliënten met uiteenlopende klachten (depressie, angsten…)

JOKE
bottom of page