top of page

MURIELLE

Klinisch psycholoog | Loopbaancoach | Systeemtherapeut

“Te midden van de moeilijkheid ligt de mogelijkheid”

Mensen doen groeien is altijd een rode draad in mijn loopbaan geweest. Ik hou ervan om mensen te inspireren en te helpen om hun eigen kracht te (her)vinden zodat ze weer met plezier in het leven staan.

In onze hectische, doe-gerichte maatschappij raken we gemakkelijk de verbinding met onszelf kwijt waardoor we belangrijke signalen die ons lichaam geeft kunnen missen. Met de vele ballen, die wij in de lucht houden, de kritische stemmen in ons hoofd en de vele prikkels en eisen vanuit onze omgeving, valt het niet altijd mee om de juiste balans te bewaren. Dat heb ik helaas zelf aan den lijve ondervonden. Geen makkelijke periode maar achteraf gezien ben ik dankbaar voor de signalen die mijn lichaam me gaf. Het heeft me doen vertragen zodat de verbinding tussen denken, voelen en doen kon herstellen. Ik hervond de rust en energie om mijn leven opnieuw vorm en richting te geven. Door te doen wat ik het allerliefste doe, sta ik nu volledig in mijn kracht en dat gun ik anderen ook.

“Helemaal jezelf zijn, gelukkig zijn, je eigen pad volgen” het klinkt allemaal zo simpel. Maar als het dat zou zijn zouden we allemaal gelukkig zijn. Soms weet je wel wat je wil, maar het dan ook nog daadwerkelijk doen is een ander verhaal. Een beetje hulp daarbij, een luisterend oor, een supporter, een analytische kijk of een stok achter de deur, heb je dan nodig om het ook écht te gaan doen. En daar wil ik je graag bij helpen.

SPECIALISATIES
Burn-out en stressklachten, angsten, piekeren, zelfbeeld, loopbaanbegeleiding, inter-relationele problemen, ACT, schematherapie.

OPLEIDING
Murielle studeerde in 1998 af als klinisch psycholoog en specialiseerde zich daarna als systeemtherapeut. Vanuit een sterke leerhonger heeft ze workshops, literatuur en opleidingen gevolgd waaronder ACT, schematherapie, Mindfullness.

PRAKTIJKERVARING
Murielle heeft vele jaren werkervaring opgebouwd binnen het werken met jongeren, zowel als therapeut en als teamcoördinator. Daarna heeft ze de overstap gemaakt naar jobcoaching. De laatste jaren heeft ze gewerkt in een psychiatrisch ziekenhuis. Haar loopbaan kent geen rechtlijnig verloop. Op verschillende momenten stond ze op kruispunten en heeft ze keuzes gemaakt. Keuzes die verrijkend zijn geweest en ertoe hebben bijgedragen dat ze nu therapeutische ervaring kan combineren met jobcoach ervaring.

MURIELLE
bottom of page