top of page

SARAH,

Klinisch psycholoog | Loopbaancoach

“Jij bent niet wat je hebt meegemaakt.”


"Ik wil samen met jou op zoek naar wie je bent en wat je krachten zijn om zo terug voldoening in je leven te brengen.

Veel mensen komen moeilijke dingen tegen in hun leven en komen dan vast te zitten met hoe het verder moet, wie ze zijn en wat het leven nog betekend. Ik wil jou graag helpen om een antwoord te vinden op deze vragen.

Mijn doel is om samen te kijken naar wat je hebt meegemaakt en hoe je desondanks deze ervaring terug op weg kunt en je terug voldoening kunt krijgen in je leven. Ik wil beginnen om je eerst beter te leren kennen en zo meer te weten te komen over wie je bent en waar je momenteel tegen aanloopt. Ook bekijken we hier samen wat je graag veranderd zou willen zien en wat je verwacht van binnen de therapie. Hierna gaan we samen in begeleiding werken aan de dingen die jou belemmeren in je leven. We gaan op zoek naar de dingen die voor jou belangrijk zijn in het leven en hoe we deze kunnen realiseren.

Ik vind het belangrijk dat dit alles gebeurd op een open, respectvolle en transparante manier waarbij je je veilig kan voelen om te vertellen wat je wilt."

SPECIALISATIES:
Faalangst, zelfbeeld, perfectionisme, piekeren, emotieregulatie, hechting

OPLEIDINGEN:
Sarah behaalde het diploma master in de klinische psychologie aan de KU Leuven. Hiernaast volg ze sinds september 2022 het postgraduaat forensische diagnostiek en cousleing aan de Thomas More in Antwerpen. Ten slotte zal Sarah binnekort starten met de opleiding tot loopbaancoach en zal ik de basisopleiding Acceptance and Commitment therapie (Allegre) volgen.

PRAKTIJKERVARING:
Sarah werk momenteel in het VCLB van Maasmechelen bij het trajectteam waar ze instaat voor de trajecten van leerlingen die vastlopen in hun (school/loopbaan)ontwikkeling.
Hiernaast heeft ze stage gelopen in OBC Ter Wende waar kinderen met een complexe problematiek behandeld worden. Hier heeft Sarah ervaring opgedaan in o.a. psychodiagnostiek onderzoek, individuele begeleidingen en meedoen aan teamvergaderingen.

SARAH,
bottom of page