top of page

SARAH.

Klinisch psycholoog | Loopbaancoach

"Ieder van ons loopt wel eens tegen moeilijkheden aan en soms geraken we er alleen niet uit. Graag wil ik jouw unieke verhaal leren kennen in een context waarbij veiligheid, empathie, openheid en authenticiteit voorop staan. Doorheen de begeleiding zit jij zelf aan het stuur en geef jij de weg aan die je wilt volgen. Samen met jou wil ik op pad gaan en jouw eigen krachten en hulpbronnen ontdekken om zo opnieuw zelf richting te kunnen geven aan jouw leven, om opnieuw te verbinden met jezelf en je omgeving. Hierbij ga ik graag activerend te werk, zodat je ook zelf actief aan de slag kan gaan.

Eraan bijdragen dat iedereen elke dag opnieuw de beste versie van zichzelf kan zijn, dat is voor mij het mooiste dat er is."


SPECIALISATIES
Stress, burn-out, piekeren, grenzen aangeven, re-integratie op het werk, perfectionisme, coping, balans werk/privé, zelfbeeld, loopbaanbegeleiding


OPLEIDINGEN
Sarah studeerde in 2021 af als master in de klinische en gezondheidspsychologie (optie volwassenen en ouderen) aan de KU Leuven. Daarnaast volgde ze de opleiding tot loopbaancoach bij Kurago.


PRAKTIJKERVARING
Sarah startte haar carrière als klinisch psychologe in een expertisecentrum voor stress en burn-out. Hierbij werd gewerkt rond thema’s zoals stress, burn-out, perfectionisme, balans werk/privé, loopbaangerelateerde vragen, re-integratie op het werk,...

Haar stage-ervaringen situeren zich binnen een psychiatrisch ziekenhuis op de gesloten opname-eenheid (gedwongen opname) en de afdeling niet-aangeboren hersenletsels. Hierbij deed ze ervaring op met heel wat verschillende thema’s (depressies, angsten, persoonlijkheidsproblematieken, verslaving, cognitieve moeilijkheden,…) en kwam ze herhaaldelijk in contact met de afname van psychodiagnostische en neurologische tests.

SARAH.
bottom of page