LOTTE

Psycholoog i.o. | Administratieve ondersteuning

Mensen kunnen steeds op me rekenen

Mijn doel is een deeltje van het geheel, Kurago, worden. Bijdragen aan de open, warme en authentieke sfeer. Zo kan iedereen op me rekenen, mag iedereen dingen aan me vragen en probeer ik het zo snel mogelijk en zo juist mogelijk op te lossen.
Mijn motto is ook wel waarom moeilijk als het ook makkelijk kan. Dingen uitzoeken vind ik dan ook fijn, zeker als het iemand effectief een oplossing kan bieden. Dit geeft mij voldoening.
Het werk bij Kurago is een leuke en leerrijke aanvulling op mijn studies. Het geeft me andere inzichten en een meer totaalbeeld bij het werk van een psycholoog en een groepspraktijk. Dit zijn dus ervaringen uit de effectieve werkomgeving, die ik niet kan opdoen op de schoolbanken.

SPECIALISATIES
Administratieve en boekhoudkundige ondersteuning.

OPLEIDINGEN
Lotte studeert klinische psychologie voor volwassenen en ouderen, normaal maakt ze dit jaar haar bachelor af. Ze zit deels ook al in haar master en koos daar voor het verdiepingspakket gezondheidspsychologie. Met haar ondersteunend werk bij Kurago als jobstudent, leert ze zo ook bij over wat er achter de schermen allemaal bij het psycholoog zijn komt kijken.

PRAKTIJKERVARING
Haar eerste praktijkervaring zal Lotte binnenkort op doen in het AZ Turnhout, daar zal ze een observatiestage doen bij het palliatief en het oncologisch supportteam. De taken bestaan vooral uit het volgen van gesprekken en intervisies, maar ze zal ook kennismaken met wat een kankerbehandeling allemaal inhoudt en dus ook op deze afdelingen informatie opdoen. Eind 2020 startte ze bij Kurago als jobstudent.

LOTTE