top of page

GLENN

Zaakvoerder | Arbeids- & Organisatiepsycholoog | Trainer

Dat gaat niet, bestaat niet

“Wat ik het belangrijkst vind in mijn werk? Klantgerichtheid, creativiteit en fun. Klantgerichtheid is voor mij meer dan goed luisteren en voldoen aan de verwachtingen van de cliënt. Het betekent ook echt meedenken en samen kijken hoe we tot het beste resultaat kunnen komen.

Creativiteit zit ‘m vooral in een groot oplossingsvermogen. ‘Het gaat niet, bestaat niet’ in mijn ogen. Er is altijd een manier om een doel te bereiken. Je moet alleen soms out-of-the-box denken op weg ernaartoe.

En wat betreft fun: daarmee bedoel ik niet alleen dat ik zelf veel plezier heb in mijn werk, maar vooral dat ik graag actief bijdraag aan een goede, losse sfeer in de groepspraktijk. Ik probeer altijd te inspireren en te motiveren. Mijn collega’s zullen beamen dat ik enthousiast ben, goedlachs en elke dag een goede dosis humor meeneem naar mijn werk. Dat werkt aanstekelijk.”

SPECIALISATIES
Consulting, human resources, marketing, teammanagement, projectmanagement, netwerken, motivatie, workshops en presentaties geven, informatiesystemen en creatieve oplossingen bedenken.

OPLEIDINGEN

​Glenn is opgeleid als arbeids- en organisatiepsycholoog en volgde daarna een manama in Human Resource Management. Door zijn achtergrond, weet Glenn de brug te maken van psychologie naar HR en meer specifiek naar bedrijfsondersteuning.

PRAKTIJKERVARING
Met zijn ondernemende manier van denken, ziet Glenn overal mogelijkheden. Hij stond aan de wieg van verschillende creatieve en zakelijke initiatieven (Baeteng, Roxy, Pictoresk). Als HR technology consultant bij Accenture deed Glenn veel ervaring op met human resources-systemen. In die functie gaf hij geregeld trainingen over HR-oplossingen. Glenn is zaakvoerder van Kurago. Hij ondersteunt de praktijk in het dagelijks management maar zet ook zijn schouders onder allerhande bedrijfsprojecten (consulting mbt welzijnsbeleid, trainingen op maat van bedrijven).

GLENN
bottom of page