top of page
Ontwerp zonder titel-2.jpg
therapie bij psycholoog kurago te hasselt (Limburg). Wij helpen je met therapie of coaching verder met diverse problemen

THERAPIE BIJ PSYCHOLOOG KURAGO

We lopen allemaal zo nu en dan vast in het leven en worden regelmatig belemmerd door hindernissen op ons pad. Met therapie willen we diepgaand werken en samen met jou gaan uitzoeken hoe jij met de obstakels op je pad kan omgaan. We willen jou terug in je kracht zetten.

 

Samen met ons team van psychologen onderzoek je welke richting je uit wilt en bekijken we je lastige gedachten, gevoelens en gedragspatronen. Samen zorgen we ervoor dat je terug stappen kan zetten in de richting die voor jou als juist aanvoelen.

THERAPIE, VOOR WIE? 

Bij Kurago in Hasselt, zijn we gespecialiseerd in de psychologische begeleiding van jongvolwassenen en volwassenen (vanaf 18 jaar). De thema’s waarin onze psychologen en (psycho)therapeuten zich specialiseren zijn stress, burn-out, uitstelgedrag, perfectionisme, faalangst, gebrek aan zelfvertrouwen en gebrek aan assertiviteit.

YOU CAN'T GO BACK AND CHANGE THE BEGINNING, BUT YOU CAN START WHERE YOU ARE AND CHANGE THE ENDING
Psycholoog Hasselt

THERAPIE BIJ KURAGO, HOE? 

Ons team bij Kurago van deskundige psychologen en (psycho)therapeuten gelooft sterk in een wetenschappelijk onderbouwde manier van werken. In ons team heeft ieder een eigen, toch complementaire specialisatie (systeemtherapie, gedragstherapie…). We werken allemaal aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde stromingen zoals systeemtherapie en gedragstherapieBovenal hanteren we één ieder een  persoonlijke en warme manier van werken opdat je je vooral gehoord en gesteund voelt, gedurende je hele traject.

PRIJS?

Voel je dat je vastloopt in het leven? Contacteer ons dan voor een eerste afspraak. Je bent meer dan welkom in onze gezellige groepspraktijk in Hasselt. De kostprijs van een therapiesessie bij Kurago is 65 euro voor 50 min.

bottom of page