Ontwerp zonder titel-2.jpg
therapie bij psycholoog kurago te hasselt (Limburg). Wij helpen je met therapie of coaching verder met diverse problemen

THERAPIE BIJ PSYCHOLOOG KURAGO

We lopen allemaal zo nu en dan vast in het leven en worden regelmatig belemmerd door hindernissen op ons pad. Met therapie willen we diepgaand werken en samen met jou uitzoeken hoe je met de obstakels op jouw pad kan omgaan. We willen je terug in je kracht zetten.

 

Samen met ons team van psychologen onderzoek je welke richting je uit wilt en bekijken we je lastige gedachten, gevoelens en gedragspatronen. Samen zorgen we ervoor dat je terug stappen kan zetten in de richting die voor jou als juist aanvoelen.

Hulp bij faalangst | Psycholoog Hasselt Kurago

THERAPIE, VOOR WIE? 

Bij Kurago in Hasselt, zijn we gespecialiseerd in de psychologische begeleiding van jongvolwassenen en volwassenen (vanaf 18 jaar). De thema’s waar onze psychologen en (psycho)therapeuten zich in specialiseren zijn stress, burn-out, faalangst,  uitstelgedrag, perfectionisme, gebrek aan zelfvertrouwen en gebrek aan assertiviteit.

Therapeutische begeleiding door psychologen in Hasselt Kurago Limburg
YOU CAN'T GO BACK AND CHANGE THE BEGINNING, BUT YOU CAN START WHERE YOU ARE AND CHANGE THE ENDING
Psycholoog Hasselt

THERAPIE BIJ KURAGO, HOE? 

Ons team bij Kurago van deskundige psychologen en (psycho)therapeuten gelooft sterk in een wetenschappelijk onderbouwde manier van werken. In ons team heeft ieder een eigen, toch complementaire specialisatie (systeemtherapie, gedragstherapie…). We werken allemaal aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde stromingen zoals gedragstherapie en systeemtherapieBovenal hanteren we allemaal een  persoonlijke en warme manier van werken opdat jij je vooral gehoord en gesteund voelt, gedurende je hele traject.

PRIJS?

Voel je dat je vastloopt in het leven? Contacteer ons dan voor een eerste afspraak. Je bent meer dan welkom in onze gezellige groepspraktijk te Hasselt. De kostprijs van een therapiesessie bij Kurago is 65 euro voor 50 min.