Ontwerp zonder titel-2.jpg

THERAPIE BIJ PSYCHOLOOG KURAGO

We lopen allemaal nu en dan vast in het leven en worden geregeld belemmerd door hindernissen op ons pad. In therapie willen we diepgaand werken en samen met jou uitzoeken hoe je met de obstakels op jouw pad kan omgaan. We willen je terug in je kracht zetten.

 

Samen met ons team van psychologen onderzoek je welke richting je uit wilt en neem je lastige gedachten, gevoelens en gedragspatronen onder de loep. Samen zorgen we ervoor dat je terug stappen kan zetten in de richting die voor jou als juist voelt.

Hulp bij faalangst | Psycholoog Hasselt Kurago

THERAPIE, VOOR WIE? 

Bij Kurago te Hasselt, zijn we gespecialiseerd in de psychologische begeleiding van jongvolwassenen en volwassenen (vanaf 18 jaar). De thema’s waar onze psychologen en (psycho)therapeuten zich in in specialiseren zijn stress, burn-out, faalangst, perfectionisme, uitstelgedrag, gebrek aan zelfvertrouwen en gebrek aan assertiviteit.

Therapeutische begeleiding door psychologen in Hasselt Kurago Limburg
YOU CAN'T GO BACK AND CHANGE THE BEGINNING, BUT YOU CAN START WHERE YOU ARE AND CHANGE THE ENDING

THERAPIE BIJ KURAGO, HOE? 

Ons team van deskundige psychologen en (psycho)therapeuten gelooft sterk in een wetenschappelijk onderbouwde manier van werken. Elk van ons heeft een eigen, toch complementaire specialisatie (systeemtherapie, gedragstherapie…). We zijn allemaal geschoold in ACT en geloven sterk in technieken uit de positieve psychologie, compassion-focused therapy en mindfulness. Bovenal hanteren we allemaal een warme, persoonlijke manier van werken opdat jij je gehoord en gesteund voelt, gedurende je hele traject.

PRIJS?

Voel jij dat je vastloopt in het leven? Contacteer ons dan voor een eerste afspraak. Je bent meer als welkom in onze gezellige groepspraktijk te Hasselt. De kostprijs van een therapiesessie bij Anthentiek is 60 euro voor 50 min.