top of page
Ontwerp zonder titel-2.jpg

PERSONEN > THERAPIE  > UITSTELGEDRAG

Ontwerp zonder titel-2.jpg
Uitstelgedrag Hasselt oplossen? Word je belemmerd door uitstelgedrag? Laat onze psychologen en loopbaanbegeleiders en coaches van Kurago te Hasselt  je hiermee helpen.

UITSTELGEDRAG

Valt het je op dat je steeds je belangrijke taken weer uitstelt? Ben je het zat om je kostbare tijd te verliezen en niet te bewegen in de richting die je graag zou willen uitgaan?

Uitstelgedrag vertrekt meestal vanuit een angst om te falen. Je kan ook gaan uitstellen wanneer je steeds weer gevangen wordt door belemmerende overtuigingen over jezelf. Door die taak uit te stellen of er in sommige gevallen zelfs helemaal niet aan te beginnen, kan je je ongemak op korte termijn uit de weg gaan. Op lange termijn kost zulk gedrag je echter vaak heel wat meer. Het kost je niet alleen energie, maar de angst wordt er ook niet minder op en je komt er niet toe werk te maken van dat wat je echt wilt.

Ontwerp zonder titel.jpg

UITSTELGEDRAG HERKENNEN

> Niet tot actie kunnen komen 

> Uitstellen van taken

> Alleen maar kiezen voor taken die op korte termijn plezier opleveren... 

> ...

IF YOU WAIT UNTIL YOU ARE READY, YOU WILL BE WAITING FOR THE REST OF YOUR LIFE

Uitstelgedrag aanpakken bij de psychologen en coaches van Kurago in Hasselt

HOE PAKKEN WE UITSTELGEDRAG AAN?

Samen onderzoeken we van waaruit jouw uitstelgedrag eigenlijk vertrekt. We verhelderen wat je graag anders zou willen doen en gaan op zoek naar welke dingen je vandaag in de weg staan. Eens we die belemmerende gedachten, gevoelens en gedragspatronen helder hebben, willen we samen met jou op weg gaan om anders met deze belemmeringen om te gaan. We gunnen je immers dat ze je niet meer weg hoeven te houden van datgene wat er echt toe doet.

KURAGO

THERAPIE

Christina*

Kurago heeft me geholpen om twijfels en onzekerheden een plaats te geven. Maar het mooie na deze begeleiding is dat ik nu echt weet wat ik wil en waar ik sterk in ben en soms is het die druppel die zorgt dat de emmer positief kan overlopen. Dank je wel voor deze constructieve en positieve begeleiding.

THERAPIE

Mathieu*

Al van bij het eerste contact voel je de goede vibe die er heerst. Ik vond de sessies heel aangenaam, er was rust en tijd om stil te staan bij jezelf, te identificeren wat jouw waarden zijn, wat jij belangrijk vindt. De inzichten die ik kreeg zijn zeer waardevol in mijn dagdagelijkse leven, zowel privé als professioneel. Voor de twijfelaars, gewoon doen, je kan er alleen maar uit leren!

THERAPIE

Tom*

Aangename manier van werken, zelfreflecterend en inzicht gericht werken om tot een werkbare oplossing te komen.

THERAPIE

Peter*

Omwille van mijn burn-out ben ik voor het eerst in mijn leven op zoek gegaan naar een goede coach. En ik heb die gevonden.. een topcoach : Ann ! Ik ben van nature geen goeie prater maar bij haar voelde ik mij vrij snel op mijn gemak en vooral 'thuis '. Haar positiviteit, enthousiasme, gedrevenheid is gewoon aanstekelijk.
Beetje bij beetje bracht ze mij tot waar ik nu sta. Ik ben nu zover om alleen verder te gaan . Wetende dat ik indien nodig steeds bij haar terecht kan.

THERAPIE | LOOPBAANBEGELEIDING

Dorine*

Ik kan de begeleiding bij Kurago heel erg aanraden. Ik ben eerst in therapie geweest en leerde hier te leven naar mijn waarden. Ik verwerkte heel wat oud verdriet waardoor er ruimte kwam voor wat ik belangrijk vind in het leven. Zo heb ik heel wat stappen kunnen zetten, voel ik me eindelijk goed in mijn vel en durf ik helemaal te zijn wie ik ben. Na de therapie heb ik ook loopbaanbegeleiding gedaan. En ook dit verliep heel goed. Ik leerde mezelf wat beter kennen, wat zijn mijn waarden, wat geeft mij energie, welke persoonlijkheidstype ben ik.

THERAPIE

Rob*

Fijne ervaring. Ik keek uit naar de sessies omdat ik telkens tot nieuwe inzichten kwam en dieper nadacht over wat ik wil doen met mijn loopbaan zonder dat ik er heel veel energie moest insteken. Sarah heeft mij zeer goed begeleid, op een vlotte persoonlijke manier en stelde de juiste vragen om je te laten nadenken over je loopbaan en jezelf.

THERAPIE

Mathieu*

Een luisterend oor op het juiste moment heeft ervoor gezorgd dat ik terug ging focussen op mijn positieve en sterke eigenschappen.

bottom of page