top of page
Ontwerp zonder titel-2.jpg

PERSONEN > LOOPBAANBEGELEIDING  > UW AUTHENTIEKE LOOPBAANCOACH

Uw authentieke loopbaancoach Kurago helpt jou met diverse vragen in loopbaanbegeleiding verder. Onze psychologen zijn allen getraind in loopbaancoaching en helpen jou op authentieke wijze graag verder

Uw authentieke loopbaancoach Kurago helpt u bij alle vragen rond loopbaanbegeleiding op een authentieke en wetenschappelijke manier. Onze loopbaancoaches en psychologen plannen eerst een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Hier lichten ze onze moedige en authentieke loopbaancoachingsmethode voor. Vervolgens kan u beslissen als u al dan niet instapt in dit loopbaancoachingstraject bij uw authentieke loopbaancoach Kurago. Twijfelt u nog? Neem dan gerust contact op. Onze authentieke loopbaancoaches staan u graag bij met al uw vragen.

Uw authentieke loopbaancoach Kurago. Wij zijn uw authentieke loopbaancoach en helpen u met allerhande loopbanvragen

UW AUTHENTIEKE LOOPBAANCOACH

Je loopbaan loopt natuurlijk niet in één rechte lijn van je schooltijd naar je pensioen. Onderweg kom je langs verschillende kruispunten en soms ook wel eens langs een doodlopende straat. Dit zorgt vaak voor twijfel en onzekerheid. KURAGO is uw authentieke loopbaancoach en helpt jou om via een loopbaanbegeleidingstraject helder te krijgen wat je wil en concrete stappen te zetten op weg naar een job waar je energie van krijgt en die écht bij jou past.

uw authentieke loopbaancoach kurago helpt je verder met alle loopbaancoaching in Hasselt

UW AUTHENTIEKE LOOPBAANCOACH KURAGO, VOOR WIE?

> Ik loop steeds vast in mijn huidige loopbaan en vraag me af of mijn job nog wel bij me past en wat ik anders zou kunnen doen? 

> Ik ervaar geen voldoening in mijn job. Ik wil weg, maar weet niet hoe?

> Ik weet niet welke mijn talenten zijn of wat me energie geeft binnen een job?

> Ik ervaar zeer veel stress in mijn huidige job en weet niet hoe anders?

> Ik haal geen energie uit mijn huidige job en wil graag weten hoe dit komt maar nog belangrijker, wat ik eraan kan doen.

> Ik struggle om mijn job te combineren met mijn rol als ouder en zoek hulp bij het herstellen van mijn balans werk–privé.

> Ik ben herstellende van een burn-out en zoek hulp om weer aan de slag te gaan.

> Ik speel met het idee om als zelfstandige op te starten, maar weet niet of dit de beste keuze is. Ik zou hierover willen sparren met een authentieke loopbaancoach.

> ...

IT’S A BEAUTIFUL THING WHEN A CAREER AND A PASSION COME TOGETHER

Bij uw authentieke loopbaancoach Kurago zit je aan het juiste adres voor alle vragen rond je loopbaan, werk-privé balans, carrièrevragen en zoveel meer. Wanneer je vastloopt in je werk sta je er niet alleen voor. Onze authentieke loopbaancoaches gaan op persoonlijke en zeer deskundige wijze te werk. Ze smijten zich volledig om op een authentieke manier de loopbaancoaching voor u zo goed als mogelijk uit te voeren. Heb je nog vragen voor onze loopbaancoaches? Contacteer ons dan voor een gratis en geheel vrijblijvend gesprek!

Uw authentieke loopbaancoach kurago is erkend loopbaancoach en is werkzaam voor loopbaanbegeleiding in Hasselt

AUTHENTIEKE LOOPBAANCOACHING, HOE?

Bij uw authentieke loopbaancoach Kurago worden onze sessies aangepast aan je behoeften. We kijken samen naar je kwaliteiten, energiegevers en wat jij écht belangrijk vindt. Samen zoeken we dan uit of je huidige job hier bij aansluit. En indien niet, welke dan wel? We bepalen samen hoe je in je job wil staan en onderzoeken de belemmeringen om je vervolgens hiermee te leren omgaan.

We onderscheiden ons doordat we bij Kurago er bewust voor kiezen om te werken met psychologen en therapeuten die we opleiden tot loopbaancoach. Hierdoor kunnen we  een wetenschappelijke, sterk mensgerichte en all-round aanpak garanderen. 

 

Indien het gewenst is, kunnen onze authentiek loopbaancoaches je daarenboven ook ondersteunen in een therapeutisch vervolgtraject (bij thema’s als faalangst of perfectionisme) of je de nodige vaardigheden bijbrengen in een training op maat (assertiviteit, solliciteren, burn-out preventie). Andersom kunnen we ook vertrekken vanuit een therapeutisch traject om bij de vraag “hoe terug aan de slag gaan?” over te schakelen op een loopbaantraject.

AUTHENTIEKE LOOPBAANCOACHING - PRIJS?

Authentieke Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques - 11,50 euro / sessie 

Omdat Kurago erkend is als gemandateerd loopbaancentrum kan je voor jouw loopbaantraject beroep kan doen op VDAB loopbaancheques. Hierdoor kan je voor slechts 11,50 euro per uur 7 sessies loopbaanbegeleiding volgen. Indien je in aanmerking komt voor loopbaancheques (en dat check je hier) kunnen we jou een gratis kennismakingsgesprek aanbieden. Neem dus snel contact op voor een eerste, vrijblijvende afspraak.

Authentieke Loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques  - 65 euro / sessie

Heb je geen recht op loopbaancheques omdat je werkzoekende bent, nog studeert of omdat je geen 7 jaar werkervaring hebt? Geen probleem, ook dan kan je bij ons terecht voor loopbaanbegeleiding. In dit geval bieden we ons individuele traject aan voor het reguliere tarief van 65 euro per sessie van 50 minuten. Je bent meer als welkom om samen werk te maken van een loopbaan of studiekeuze die bij je past.

KURAGO

LOOPBAANBEGELEIDING

Hanne*

In mijn huidige job heb ik het gevoel dat het niet goed loopt. Wat maakt dat ik het soms zo moeilijk vind? Past deze job nog wel bij mij? Zijn er dan andere jobs die beter zouden passen? Met deze vragen klopte ik aan bij Kurago. Stap voor stap, met doelgerichte vragen en interessante testen werd mijn profiel in kaart gebracht. Dankzij de begeleiding van Kurago kreeg ik een beter beeld van mezelf, mijn functioneren in mijn huidige job en een waaier aan andere werkopties voor eventueel in de toekomst.

LOOPBAANBEGELEIDING

Vic*

Zeer rustige personen die je op een aangename manier begeleiden en helpen de juiste keuze te maken.

LOOPBAANBEGELEIDING

Magda*

Op zoek naar nieuwe energie, nieuwe kracht voor het uitoefenen van mijn job kwam ik terecht bij Kurago. Samen gingen we aan de slag en al snel kwam ik erachter dat ik goed was in mijn job en dat daar ook mijn passie ligt. Maar extra uitdaging en groei was nodig om dit terug te voelen. Ik ging dan ook mijn coach zoeken waar die uitdaging zou kunnen liggen. Uiteindelijk heb ik een nieuwe opleiding gevonden. Ik vond hier terug de spirit om te groeien en pas dit ondertussen ook toe tijdens mijn job. Een positief traject wat ik nooit bij aanvang zou verwacht hebben.

LOOPBAANBEGELEIDING

Leen*

Ik ben oprecht blij dat jij een puzzelstuk was/bent in mijn zoektocht naar een toekomstperspectief. Je bent niet zomaar een puzzelstuk geweest. Maar iemand die samen met mij opzoek gegaan is naar de waardes en energiebronnen in mijn leven. Met plezier keek ik uit naar elke sessie die we samen tegemoet gingen. Ik keerde telkens met een enorm voldaan gevoel terug naar huis. Van sessie één liet ze me voelen dat ik iets waard was,dat ik niet zomaar een “cliënt” was voor haar.

LOOPBAANBEGELEIDING

Wouter*

Toen ik begon aan de loopbaancoaching bij Kurago had ik geen idee meer wat en hoe. Op het einde van mijn traject wist ik precies in welke jobs ik thuis hoor en heb zo nu de job van mijn leven gevonden!

LOOPBAANBEGELEIDING

Maria*

In mijn huidige job heb ik het gevoel dat het niet goed loopt. Wat maakt dat ik het soms zo moeilijk vind? Past deze job nog wel bij mij? Zijn er dan andere jobs die beter zouden passen? Met deze vragen klopte ik aan bij Kurago. Stap voor stap, met doelgerichte vragen en interessante testen werd mijn profiel in kaart gebracht. Dankzij de begeleiding van Kurago kreeg ik een beter beeld van mezelf, mijn functioneren in mijn huidige job en een waaier aan andere werkopties voor eventueel in de toekomst.

LOOPBAANBEGELEIDING

Yusuf*

De loopbaanbegeleiding is echt een aanrader! Het is een manier om stil te staan bij jezelf. Een manier om niet alleen na te denken over welk pad je wilt bewandelen maar ook om daar dieper op in te gaan. Want een loopbaan is meer dan alleen een job, het beheerd ook je hele leven. Dankzij Kurago het ik niet alleen een nieuwe job maar ook een heel nieuw levenspad.

LOOPBAANBEGELEIDING

Angela*

Heel fijne coaching in het traject loopbaanbegeleiding met veel ruimte voor persoonlijkheid en eigenheid mbt client en werkomgeving. Veel openheid en een mooie verbinding tussen cliënt en therapeut zonder het te klinisch te maken.

LOOPBAANBEGELEIDING

Amadeus*

Goede begeleiding en tips. Je mag zelf de noden aangeven over wat je wil praten of hoeveel sessies je nodig hebt. Begripvol en empatisch.

LOOPBAANBEGELEIDING

Amir*

Ik heb enorm veel geleerd tijdens mijn loopbaanbegeleiding. De skills rond 'communicatie' hebben ervoor gezorgd dat ik met meer zelfvertrouwen op de werkvloer sta.

LOOPBAANBEGELEIDING

Marco*

Toen ik begon aan de loopbaancoaching bij Kurago had ik geen idee meer wat en hoe. Op het einde van mijn traject wist ik precies in welke jobs ik thuis hoor en heb zo nu de job van mijn leven gevonden!

LOOPBAANBEGELEIDING

Loes*

Kurago heeft mij op een dood (carrière)punt weer op pad gezet. Met de verworven inzichten ben ik nu nog beter uitgerust om een nieuwe wending aan mijn carrière te geven.

bottom of page