top of page
Ontwerp zonder titel-2.jpg

PERSONEN > THERAPIE  > ZELFVERTROUWEN

Ontwerp zonder titel-2.jpg
Zefvertrouwen versterken bij psycholoog Kurago te Hasselt

ZELFVERTROUWEN

Word je belemmerd door een gebrek aan zelfvertrouwen? Beweeg je niet in die richting die jij zou willen? Word je telkens weer bevangen door negatieve gedachten over jezelf? Raak jij geregeld verlamd bij een gevoel van onzekerheid? Wil je leren hoe het is om te gaan met de zelfkritiek en de lastige emoties waardoor je steeds weer geplaagd wordt? Dan ben je bij Kurago aan het juiste adres. 

Zelfkritische gedachtes hebben we allemaal, in meer of in mindere mate. We zijn vaak ontzettend hard voor onszelf. Het goede nieuws is...: je hoeft je leven hier niet door te laten bepalen. Wij gaan met je op zoek naar manieren om los te komen van die negatieve verhalen die je jezelf vertelt. We gunnen je dat jij de regie over je leven stevig in handen kan nemen en leert vertrouwen op je eigen (draag)kracht

Ontwerp zonder titel.jpg

WEINIG ZELFVERTROUWEN HERKENNEN

Herken jij jezelf in onderstaande uitspraken:

> Je levert steeds weer en keer op keer kritiek op jezelf

> Je beschouwt jezelf als niet goed genoeg en laat je hierdoor hinderen

> Je focust alleen maar op je negatieve kanten 

> Je bent heel erg gevoelig voor kritiek

> Je vergelijkt jezelf voortdurend met anderen

> ...

LIFE IS TOO SHORT TO SPEND IT AT WAR WITH YOURSELF

Weinig zelfvertrouwen en Laag zelfbeeld aanpakken bij psychologenpraktijk Kurago in Hasselt (Limburg). Vroegere Anthentiek

HOE VERSTERKEN WE ZELFVERTROUWEN? 

Samen met jou zoeken we uit hoe je graag in het leven zou willen staan en welke gedachten, overtuigingen en gevoelens jou op dit moment weghouden van je doel. We leren je om te gaan met die belemmeringen op je pad en maken er werk van jou dichter bij je authentieke zelf te brengen.

Hoe zou je bijvoorbeeld in het leven staan als je minder bepaald zou worden door de negatieve opvattingen over jezelf? 

Hoe zou het zijn als je ook oog kan hebben voor je kwaliteiten en je eigen kracht? 

We gunnen het je dat je vaker dicht bij jezelf kan blijven, ondanks je twijfels of gevoelens van tekort komen. Onze psychologen en therapeuten werken hier graag met jou naartoe!

KURAGO

THERAPIE

Christina*

Kurago heeft me geholpen om twijfels en onzekerheden een plaats te geven. Maar het mooie na deze begeleiding is dat ik nu echt weet wat ik wil en waar ik sterk in ben en soms is het die druppel die zorgt dat de emmer positief kan overlopen. Dank je wel voor deze constructieve en positieve begeleiding.

THERAPIE

Mathieu*

Al van bij het eerste contact voel je de goede vibe die er heerst. Ik vond de sessies heel aangenaam, er was rust en tijd om stil te staan bij jezelf, te identificeren wat jouw waarden zijn, wat jij belangrijk vindt. De inzichten die ik kreeg zijn zeer waardevol in mijn dagdagelijkse leven, zowel privé als professioneel. Voor de twijfelaars, gewoon doen, je kan er alleen maar uit leren!

THERAPIE

Tom*

Aangename manier van werken, zelfreflecterend en inzicht gericht werken om tot een werkbare oplossing te komen.

THERAPIE

Peter*

Omwille van mijn burn-out ben ik voor het eerst in mijn leven op zoek gegaan naar een goede coach. En ik heb die gevonden.. een topcoach : Ann ! Ik ben van nature geen goeie prater maar bij haar voelde ik mij vrij snel op mijn gemak en vooral 'thuis '. Haar positiviteit, enthousiasme, gedrevenheid is gewoon aanstekelijk.
Beetje bij beetje bracht ze mij tot waar ik nu sta. Ik ben nu zover om alleen verder te gaan . Wetende dat ik indien nodig steeds bij haar terecht kan.

THERAPIE | LOOPBAANBEGELEIDING

Dorine*

Ik kan de begeleiding bij Kurago heel erg aanraden. Ik ben eerst in therapie geweest en leerde hier te leven naar mijn waarden. Ik verwerkte heel wat oud verdriet waardoor er ruimte kwam voor wat ik belangrijk vind in het leven. Zo heb ik heel wat stappen kunnen zetten, voel ik me eindelijk goed in mijn vel en durf ik helemaal te zijn wie ik ben. Na de therapie heb ik ook loopbaanbegeleiding gedaan. En ook dit verliep heel goed. Ik leerde mezelf wat beter kennen, wat zijn mijn waarden, wat geeft mij energie, welke persoonlijkheidstype ben ik.

THERAPIE

Rob*

Fijne ervaring. Ik keek uit naar de sessies omdat ik telkens tot nieuwe inzichten kwam en dieper nadacht over wat ik wil doen met mijn loopbaan zonder dat ik er heel veel energie moest insteken. Sarah heeft mij zeer goed begeleid, op een vlotte persoonlijke manier en stelde de juiste vragen om je te laten nadenken over je loopbaan en jezelf.

THERAPIE

Mathieu*

Een luisterend oor op het juiste moment heeft ervoor gezorgd dat ik terug ging focussen op mijn positieve en sterke eigenschappen.

bottom of page