top of page
Ontwerp zonder titel-2.jpg
Doe-het-zelf online e-lopbaanbegeleidig bij expet in loopbaancoaching Kurago

DO-IT-YOURSELF ONLINE LOOPBAANBEGELEIDING

Wil je weten welke job écht bij je past? Wil je deze zoektocht graag op je eigen tempo doen, van thuis uit wanneer het jou uitkomt? Of heb je geen recht op loopbaancheques en ben je op zoek naar een goedkope en efficiënte manier om loopbaanbegeleiding te doen. Dan is onze online loopbaancursus misschien wel iets voor jou. Het gehele traject kost maar 29,95 euro!

Overzicht

Ons online loopbaantraject biedt een antwoord op de volgende vragen: 

> Ik loop vast in mijn huidige loopbaan. Ik vraag me of mijn job nog wel bij mij past en wat ik anders zou kunnen doen?

> Ik weet niet wat mijn talenten zijn of wat me energie geeft binnen een job?

> Ik haal geen energie meer uit mijn huidige job en wil weten hoe dit komt. Nog belangrijker, wat ik eraan kan doen?

> Ik doe mijn job eigenlijk best graag, maar ben erg benieuwd naar andere opties.

IT’S A BEAUTIFUL THING WHEN A CAREER AND A PASSION COME TOGETHER

Werkboek blaadje van de Online cursus loopbaanbegeleiding van Anthentiek. Online cursus loopbaanbegeleiding bij Kurago is een loopbaantraject dat je voor weinig geld vanuit je luie stoel kunt doen. Het online loopbaanbegeleiding traject kost slechts 29,95 euro en is ideaal geschikt voor iedereen die op zoek is naar een job die bij hen past.
Werkboek online loopbaanbegeleiding traject van Kurago. Online cursus loopbaanbegeleiding bij Anthentiek is een loopbaantraject dat je voor weinig geld vanuit je luie stoel kunt doen. Het online loopbaanbegeleiding traject kost maar 29,95 euro en is perfect voor iedereen die op zoek is naar een job die bij hen past.

HOE WERKT DE ONLINE LOOPBAANBEGELEIDING? 

Bij Kurago geloven we dat een job die echt bij je past gebaseerd is op 3 belangrijke pijlers. We zoeken samen uit wat je echt belangrijk vindt in een job (loopbaanwaarden), waar je sterktes liggen (kwaliteiten) en van welke taken je energie krijgt (energiegevers). 

 

Samen bepalen we of deze 3 pijlers voldoende aan bod komen in jouw huidige job. Indien dit niet het geval is bij welke job zou dit wel zo zijn? We gebruiken verschillende methodieken in ons traject om het traject leuk en verrassend te houden maar ook om het  resultaat zo betrouwbaar mogelijk te maken. Denk hierbij aan reflectievragen, (creatieve) huiswerkopdrachten en wetenschappelijke testen.   

 

Het gehele traject kost 29,95 euro. Bij aankoop van dit traject, krijg je toegang tot een online presentatie (slides, audiofragmenten en videos) en een e-werkboek om de resultaten van je loopbaanbegeleidingstraject te documenteren. We voorzien je ook van de nodige testen. Inschrijven doe je door onderaan op deze pagina op “Bestel nu” te klikken en een “ticket” te kopen voor het event “online cursus loopbaanbegeleiding”. Je krijgt daarna een mail met alle info die je nodig hebt om van start te gaan. 

 

Gedurende het hele traject kan je ons steeds bereiken voor vragen via info@kurago.be. Indien je voelt dat je nood hebt aan extra ondersteuning in de vorm van therapie of persoonlijke loopbaanbegeleiding op maat, kan je steeds terecht bij onze psychologen/loopbaancoaches via online videosessies. 

 

Ben je benieuwd en wil je weten hoe zo’n traject eruit zou kunnen zien? Kijk dan zeker eens naar ons gratis online traject “solliciteren kan je leren”, waar je de kneepjes van het vak solliciteren onder de knie krijgt. 

Bestel online traject

Ben je klaar om te weten welke job nu écht bij je past? Koop dan hieronder de online cursus loopbaanbegeleiding van Kurago. Nadat je beneden je licentie hebt aangekocht krijg je meteen een automatische email met de toegang tot de cursus (presentatie, werkboek en oefeningen). 

Heb je nog vragen over dit online loopbaanbegeleiding traject? Contacteer ons dan op info@kurago.be.

Do-it-yourself online Loopbaanbegeleiding
Do-it-yourself online Loopbaanbegeleiding
Wil jij uitzoeken welke job echt bij je past? Wil je dit graag op je eigen tempo doen, van thuis uit op momenten die je zelf kiest? Dan is onze DIY loopbaanbegeleiding vast iets voor jou! Prijs: 29,95 euro
Bestel knop
bottom of page