top of page
Ontwerp zonder titel-2.jpg

PERSONEN > LOOPBAANBEGELEIDING  > DIY SOLLICITATIETRAINING

SOLLICITATIETRAINING ONLINE DIY

Een sollicitatietraining die je écht kan helpen? Wil je jouw kansen om die droomjob te pakken te krijgen vergroten? Heb je liever een praktische & volledige training ontwikkeld door onze loopbaanexpert, dan tientallen websites af te schuimen voor allerhande uiteenlopende tips? Dan is onze do-it-yourself online sollicitatietraining vast wel iets voor jou! Het traject gidst je doorheen het volledige proces; te beginnen met de zoektocht naar vacatures tot en met het sollicitatiegesprek. Het gehele traject kost slechts 14,95 euro!

Online sollicitatietraining DIY van loopbaanexpert Kurago te Hasselt

Onze online sollicitatietraining biedt een antwoord op de volgende vragen:

> Ik ben op zoek naar een job maar weet niet waar ik de juiste vacatures vind

> Ik wil weten hoe een goed CV is opgebouwd en ik ontvang graag tips om mijn CV te laten opvallen.

> Ik wil leren hoe ik een sterke motivatiebrief kan maken die mij onderscheidt van andere sollicitanten

> Ik wil hulp om me klaar te stomen voor een sollicitatiegesprek

> Ik wil mijn online zichtbaarheid vergroten voor mogelijke werkgevers & recruiters

IT’S A BEAUTIFUL THING WHEN A CAREER AND A PASSION COME TOGETHER

Sollicitatietraining online diy van loopbaanbegeleiding expert Kurago helpt je bij tips voor een goed CV, tips voor een goede motivatiebrief, tips voor een goed sollicitatiegesprek enz.
Werkboek van de online sollicitatietraining van online loopbaanbegeleiding expert Anthentiek uit Hasselt. In deze training helpen we je met tips voor je CV, tips voor je motivatiebrief en tips voor een goed sollicitatiegesprek

Mogelijk ben jij de ideale kandidaat voor de droomjob die jij op het oog hebt. Het zou daarom wel heel jammer zijn als je door een onvolledig en onduidelijk CV, standaard “gewone” motivatiebrief of door onvoldoende voorbereiding voor je sollicitatiegesprek die job net zou mislopen. Om je kansen te vergroten hebben wij als loopbaanexpert daarom deze sollicitatietraining ontwikkeld.

 

Deze training is een bundeling van best practices bij solliciteren, ervaringen uit de praktijk en input van diverse andere experten in hun vak. Tijdens 5 sessies leer je waar je overal vacatures kan vinden, hoe je een goede CV maakt, hoe je een sterke authentieke motivatiebrief schrijft die anders is dan alle anderen, en hoe je je goed voorbereid op je sollicitatiegesprek en hoe je je online zichtbaarheid kan vergroten zodat jouw volgende werkgever je makkelijker kan vinden.

 

Het gehele traject kost 14,95 euro. Bij aankoop van dit traject krijg je de toegang tot een online presentatie (slides, audiofragmenten en videos) en een e-werkboek. Dit traject kan je kopen door onderaan te klikken op 'Bestel nu'. Daarna ontvang je een e-mail met alle nodige informatie om van start te kunnen gaan.

 

Indien je voelt dat je extra ondersteuning kan gebruiken in de vorm van loopbaanbegeleiding, het laten nakijken van je CV of motivatiebrief, oefenen van een sollicitatiegesprek door rollenspelen of eender wat je kan helpen bij het binnenhalen van die droomjob, aarzel dan niet om ons te contacteren op info@kurago.be of door je aan te melden op onze onze aanmeldpagina.

 

Ken je trouwens ons DIY online loopbaanbegeleiding traject al? Alvorens te solliciteren is het natuurlijk belangrijk om eerst helder te hebben welke job écht bij je past. Is dit nog niet helemaal helder, kijk dan zeker eens naar onze DIY loopbaanbegeleiding of meld je aan voor loopbaanbegeleiding bij één van onze coaches.

Bestel online traject

Ben je klaar om je kansen bij het solliciteren te vergroten? Koop dan hieronder de online DIY sollicitatietraining van Kurago. Nadat je beneden jouw licentie hebt aangekocht krijg je onmiddellijk een automatische email met de toegang tot de cursus (presentatie & werkboek). 

Do-it-yourself online Sollicitatietraining
Do-it-yourself online Sollicitatietraining
Wil jij hulp bij je sollicitatieproces? Tips voor je CV / Motivatiebrief / sollicitatiegesprek? Wil je dit graag leren in een volledige en efficiënte training? Dan is onze DIY sollicitatietraining vast iets voor jou! Prijs: 14,95 euro

Heb je nog vragen over dit online traject? Contacteer ons dan op info@kurago.be.

Bestel knop
bottom of page