top of page
Ontwerp zonder titel.jpg
Supervisie voor therapeut of psycholoog bij Ellen Vanzeir bij Kurago te Hasselt

SUPERVISIE BIJ KURAGO HASSELT

Bij Kurago zijn we gebeten door contextuele gedragstherapie en ACT. Graag nemen we jou mee in onze passie! Wil jij groeien in ACT en je klinisch werk verfijnen? Dan ben je bij Kurago aan het juiste adres...

 

In onze supervisie hebben we oog voor jou als therapeut, maar evenzeer voor de mens achter de therapeut. We bespreken casussen maar besteden ook aandacht aan de uitdagingen die je als persoon tegenkomt in je klinisch werk. We willen je helpen het beste uit jezelf als therapeut te halen en willen je net zozeer aanmoedigen om jezelf de zorg te bieden die je nodig hebt om dit werk te kunnen doen.

Voorwaarden

SUPERVISIE BIJ KURAGO HASSELT, VOOR WIE?

Onze supervisie is

 • er voor iedereen die al een basisopleiding ACT achter de rug heeft en wie zijn/haar job bestaat uit het begeleiden van mensen.

 • er voor iedereen die dieper wil ingaan op ACT en PBBT (Proces-based Behavior Therapy).

 • er voor iedereen die zijn therapeutisch werk naar een hoger level wil tillen.

 • er voor iedereen die wil zorgen voor zichzelf als therapeut.

Loopbaancoach worden door onze opleiding gegeven door experten Hasselt

TELL ME AND I FORGET. 

TEACH ME AND I REMEMBER.

INVOLVE ME AND I LEARN.

- Benjamin Franklin

SUPERVISIE, HOE?

Supervisie bij Kurago te Hasselt door Ellen Vanzeir

In supervisie is er geen one size fits all. We willen allereerst met jou in dialoog gaan om te kijken waar je behoeften liggen, deze kunnen verschillen van sessie tot sessie. Dit doen we tijdens een intakegesprek

 

Zo kan een supervisie overwegend cliëntgericht zijn waarbij we samen inzoomen op een casus om zicht te krijgen op het verhaal van de cliënt, de functie van zijn/haar gedragingen en mogelijke next steps in jullie therapietraject. Maar een supervisie kan net zozeer gericht zijn op jou als therapeut. Hierbij zoomen we in op jouw valkuilen en de functie van het gedrag dat je stelt in de therapieruimte.

 

Bij Kurago willen we vooral doen wat voor jou werkt. Het doel is om jou als therapeut te helpen groeien. Zaken te verhelderen die nog onbewust zijn, samen met jou te kijken waar je vastloopt en zicht krijgen op hoe we het anders kunnen doen.

De Onderwerpen die in een supervisietraject aan bod kunnen komen:

 • Hoe versterk ik de therapeutische relatie met mijn cliënt?

 • Hoe krijg ik zicht op mijn eigen valkuilen en kan ik deze voorkomen en ombuigen?

 • Hoe stel ik een behandelplan op aan de hand van een functieanalyse?

 • Hoe kan ik procesgericht werken in de therapieruimte?

 • Hoe pas ik ACT toe bij diverse doelgroepen? ( bijvoorbeeld ASS, chronische ziekte, chronische pijn,, eetstoornissen enz...)

 • Hoe kan ik omgaan met valkuilen bij cliënten in therapie?

 • Hoe kan ik een vastgelopen traject terug in beweging krijgen?

PRAKTISCH

 • Je kan ervoor kiezen om individueel supervisie te volgen of in kleine groepjes

 • De kostprijs van supervisie bedraagt 100 euro per uur (excl BTW). Het traject is te financiëren door middel van de KMO portefeuille waardoor je 30% korting krijgt op de totaalprijs.

 • De supervisie duurt minimaal een uur. Indien je in groep supervisie volgt, is het zinvol om 1,5 uur à 2 uur supervisie te doen, zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om zijn/haar vraag te stellen.

 • We beginnen met een gratis intakegesprek waar we je noden verhelderen en afstemmen hoe we het supervisietraject vorm zullen geven.

 • Omdat we streven naar een duurzaam resultaat en niet geloven in quick fixes, raden we onze deelnemers aan om minimaal een traject van 6 maanden te volgen. 

 • De frequentie van de supervisie is in onderlinge afstemming.

ONZE SUPERVISOR

Onze supervisies worden gegeven door Ellen Vanzeir. Ellen Vanzeir is therapeutisch deskundige bij Kurago. Dit wilt zeggen dat zij onze go-to persoon is wanneer we vastlopen met een casus of met onszelf. Ze leidt niet alleen onze stagiairs op maar zowel nieuwe als doorwinterde psychologen binnen & buiten Kurago volgen bij haar supervisie.

 

Ellen heeft reeds heel wat jaren ervaring op de teller staan. Wil jij meer weten over die ervaring of over de opleidingen die ze volgde, verwijzen we je graag naar haar LinkedIn-profiel.

Ellen is gepassioneerd door ACT, ze volgde diverse ACT-cursussen & congressen, gaf zelf ACT-trainingen aan diverse doelgroepen en ze rondt momenteel haar laatste jaar af van het postgraduaat contextuele gedragstherapie.

 

Bovenal is Ellen een supervisor met het hart op de juiste plaats. Ze zorgt voor een veilige context om te groeien en heeft oog voor jou als therapeut en ook als persoon. Haar werkwijze is doordrenkt van energie, mildheid, humor & deskundigheid.

Supervisie therapie in Hasselt bij Kurago door Ellen Vanzeir
HOE INSCHRIJVEN?

Interesse in of vragen over onze supervisie?

Vul het inschrijfformulier in of mail naar info@kurago.be met je contactgegevens of met je vraag. We contacteren jou spoedig voor een eerste afspraak.  

Schrijf in!

Bedankt voor je inschrijving!

Lees hieronder hoe andere therapeuten/psychologen supervisie bij KURAGO ervaren. Heb je nog verdere vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

SANNA_HEIJNIS_PSYCHOLOOG_I.O.jpg

Sanna Heijnis
Levenslooppsycholoog

“Supervisie met Ellen is altijd verrijkend. Ze is er een kei in je te ontmoeten waar je bent, en je van daar een stap verder op weg te helpen. Ik stap altijd naar buiten met het gevoel dat ik nieuwe groeiruimte heb, en met een frisse blik naar mijzelf en mijn cliënten kan kijken.”

Profielfoto Stijn.jpg

Stijn Clysters
Klinisch Psycholoog

"Ellen haar rugzak vol ervaring, in combinatie met haar oprecht geïnteresseerde en openminded kijk, maken dat de supervisiegesprekken met haar een belangrijke waarde zijn binnen mijn agenda. Ze helpt mij vertragen, stilstaan bij en reflecteren over mezelf en mijn cliënten. De suggesties en tips die ze geeft prikkelen mij steeds om verder op ontdekkingstocht te gaan. Haar aanpak is betrokken, ondersteunend en motiverend."

bottom of page