top of page
Ontwerp zonder titel-4.jpg

OVER KURAGO (VOORHEEN ANTHENTIEK)

Kurago staat voor moed in het Esperanto. We geloven sterk dat iedereen en dus ook jij over een enorme dosis moed beschikt. En wij doen niets liever dan je empoweren die moed aan te boren.

Onze missie is moedig en no-nonsens. We willen bouwen aan een wereld waarin iedereen zichzelf durft te zijn. Een wereld waar onze cliënten ondanks belemmerende gedachten en gevoelens toch het leven durven leiden dat ze écht willen. Een wereld waar organisaties dag in dag uit het beste uit hun mensen kunnen halen.

Team van ervaren psychologen en coaches in Hasselt Kurago

ONS AANBOD 

ONS AANBOD

Bij Kurago willen we jou versterken opdat je werk kan maken van wat je écht wilt. Onze begeleidingen gekenmerkt worden door een persoonlijke, warme aanpak. We vinden het belangrijk om  langs onze cliënten te staan.

We helpen niet alleen particulieren d.m.v. therapie en loopbaancoaching om alles uit hun leven en loopbaan te halen, we versterken ook bedrijven d.m.v. coaching, training en consulting.

Onze tarieven vind je hier.

INZICHT-IN-ZICHT

Ontwerp zonder titel-4.jpg
Groepscollage Kurago.png

ONS TEAM

Een krachtig team van psychologen en loopbaancoaches staat klaar voor je! 

TEAM

ONTSTAAN EN GROEI

ONTSTAAN

Kurago, het toenmalige Anthentiek, kende zijn allereerste bestaan bij Ann aan de keukentafel. Een nieuwe naam werd al vlug gevormd. Waarom? Simpelweg omdat de oude naam niet meer past. Ann begon enkele jaren geleden met therapie en loopbaanbegeleiding aan de eettafel van haar appartement. Vandaag draait An-thentiek niet meer om Ann, maar om een krachtig team van psychologen en loopbaancoaches. Op 3 jaar groeide onze groepspraktijk van 1 naar 15 medewerkers. 

bottom of page