Ontwerp zonder titel-4.jpg

OVER KURAGO

Kurago staat voor moed in het Esperanto. Wij geloven sterk dat iedereen en dus ook jij over een enorme dosis moed beschikt. En wij doen niets liever dan je empoweren die moed aan te boren.

Onze missie is moedig en no-nonsens. We willen bouwen aan een wereld waarin iedereen zichzelf durft te zijn. Een wereld waar onze cliënten ondanks belemmerende gedachten en gevoelens toch het leven durven leiden dat ze écht willen. Een wereld waar organisaties dag in dag uit het beste uit hun mensen kunnen halen.

Uw authentieke coaches in Limburg, Hasselt
Team van ervaren psychologen en coaches in Hasselt Kurago

ONS AANBOD 

 

Bij Kurago willen we je versterken opdat jij werk kan maken van wat je écht wilt. Onze begeleidingen gekenmerkt worden door een persoonlijke, warme aanpak. We vinden het belangrijk om  langs onze cliënten te staan.

We helpen niet alleen particulieren d.m.v. therapie en loopbaancoaching om alles uit hun leven en loopbaan te halen, we versterken ook bedrijven d.m.v. coaching, training en consulting.

Psycholoog Hasselt

INZICHT-IN-ZICHT

Ontwerp zonder titel-4.jpg

ONS TEAM

Een krachtig team van psychologen en loopbaancoaches staat klaar voor jou! 

Psychotheapeut Hasselt Limburg, psycholoog Kurgo
 

ONTSTAAN EN GROEI

 

Anthentiek kende zijn allereerste bestaan bij Ann aan de Keukentafel. Een nieuwe naam werd al vlug gevormd. Waarom? Simpelweg omdat de oude niet meer past. Anthentiek is het geesteskind van Ann Van Cauwelaert. Zij begon enkele jaren geleden met therapie en loopbaanbegeleiding aan de eettafel van haar appartement. Vandaag draait An-thentiek niet meer om Ann, maar om een krachtig team van psychologen en loopbaancoaches. Op 3 jaar groeide onze groepspraktijk van 1 naar 13 medewerkers.