Psycholoog Hasselt Kurago Limburg

VEELGESTELDE VRAGEN

Ontwerp zonder titel-4.jpg

 1. PRIJS - HOEVEEL BETAAL IK VOOR EEN BEGELEIDING BIJ KURAGO? 

Loopbanbegeleiding VDAB in Hasselt door psycholoog Kurago

LOOPBAANBEGELEDING MET CHEQUES 

Heb je 7 jaar werkervaring? Ben je werknemer of zelfstandige? Dan heb je in de meeste gevallen recht op loopbaancheques van de VDAB en betaal je slechts 80 euro voor 7 sessies of 10 euro per uur. Via deze link vind je meer info over het recht op en het gebruik van loopbaancheques. 

10 euro / sessie

Studiekeuzebegeleiding door psychologen in Hasset Limburg

LOOPBAAN- OF STUDIEKEUZEBEGELEIDING

Heb je nog geen 7 jaar werkervaring? Of ben je momenteel student of niet aan de slag?  Dan heb je waarschijnlijk geen recht op loopbaancheques en kan je het loopbaantraject bij ons volgen aan de reguliere prijs van 60 euro per sessie van 50 min.  

60 euro / sessie

KURAGO

Therapie in Hasselt door psycholoog

THERAPIE

Loop je vast in het leven en ben je op zoek naar een diepgaande begeleiding? Dan is therapie aangewezen. Voor onze therapeutische sessies betaal je 60 euro voor een sessie van 50 min. 

60 euro / sessie

Empoweren van bedrijven in Hasselt door psycholoog Kurago

BEDRIJFSCOACHING

Loop je vast in je rol als zelfstandig ondernemer? Ervaar je stress, word je gehinderd door je perfectionisme of belemmerd door andere angsten? Of wil je hulp in assertiviteit, work-life of eender welke andere hulpvraag in je werk of leven? Dan is coaching aangewezen voor jou. Voor een coachingtraject betaald vanuit je onderneming betaal je 80 euro (excl. BTW) voor een sessie van 50 min. 

80 euro / sessie

Trainen van vaardigheden door psycholoog Hasselt Limburg

Bij Kurago bieden we ook diverse trainingen aan individuen en teams. Onze trainingen zijn steeds op maat. Vraag gerust naar een vrijblijvende offerte. Indien een training de werking van je organisatie ten goede kan komen kan je ook gebruik maken van de KMO-portefeuille.

TRAININGEN

Psycholoog Limburg Hasselt Kurago
 
 

2. LOCATIE - WAAR KAN IK JULLIE VINDEN?

Onze groepspraktijk bevindt zich net buiten de kleine ring van Hasselt op de Ferdinand Verbiestlaan 4/4, 3500 te Hasselt. Er is parkeermogelijkheid aan de voor – en achterkant van het gebouw. Met gebruik van de parkeerschijf mag je 2 uur gratis parkeren

 

We zijn ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Lijn H16, H17, H61 en H71 stoppen vlakbij (op 40m) bij onze deur.

De groepspraktijk Kurago die gelegen is op het Sint Katarinaplein te Hasselt. Onze psychologen praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit diverse plaatsen zoals Sint-Truiden, Bilzen, Tongeren of Genk.
Hasselt psycholoog Limburg Kurago
Ontwerp zonder titel-4.jpg
Afspraak maken bij psycholoog Hasselt, bereikbaar via Diest, Sint-Truiden, Halen, Schaffen

KURAGO (Anthentiek vof)

Dr. Nolenslaan 4

3500 Hasselt

 

Rekeningnummer: IBAN BE86 7350 4891 3650 

Ondernemingsnummer: 0692.853.281 

 

3. GEGEVENS - WELKE ZIJN JULLIE BEDRIJFS- EN FACTURATIEGEGEVENS?

 

4. AANMELDEN - HOE KAN IK JULLIE CONTACTEREN?

Wil je graag een afspraak maken? Vul dan het afspraakformulier in.

Heb je een specifieke vraag voor ons? Dan mag je altijd contact opnemen via mail met info@kurago.be  of via tel. 0467 031 592.*

 

*Kan je ons telefonisch niet bereiken? Dan zijn we waarschijnlijk net bezig met een begeleiding. Spreek gerust een voicemailbericht in of stuur een mailtje. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Psychologen me bijkomende opleidingen in Hasselt Limburg Kurago
Ontwerp zonder titel-4.jpg
ACT-therapie in Hasselt door psycholoog Kurago

ACT is een vorm van gedragstherapie. Binnen ACT geloven we dat hindernissen (vervelende  gedachtes, gevoelens en sensaties) onvermijdelijk deel uitmaken van ieders leven. Maar al te vaak spenderen we veel tijd aan het bevechten van deze dingen, die we eigenlijk helemaal niet kunnen controleren. Dit kost ons veel energie en houdt ons vaak weg van dat wat er echt toe doet. ACT wilt jou leren minder door deze hindernissen gevangen te worden opdat je kan bewegen in de richting van wat er voor jou toe doet.

ACCEPTANCE AND COMMITMENT THERAPY 

Gedagstherapeut en gedragstherapie in Hasselt door psycholoog Kurgo

Binnen gedragstherapie veronderstelt men dat ons denken, voelen en handelen grotendeels gebaseerd is op wat we in het verleden geleerd hebben, op onze leergeschiedenis. Gedrag wordt benaderd vanuit een complexe samenhang tussen 5 G’s: gebeurtenis, gedachte, gevoel, gedrag en gevolg. Door hier inzicht in te verwerven, begrijp je beter hoe de vork aan de steel zit en waar je verandering wil en/of kan aanbrengen. Dit pad loop je samen met je therapeut.

GEDRAGSTHERAPIE

Systeemtherpie door psycholoog Hasselt

SYSTEEMTHERAPIE

Het “systeem” in systeemtherapie duidt eigenlijk op het sociale systeem waar jij en ik deel van uit maken, de mensen die we kennen en waar we een band mee hebben. We maken allemaal deel uit van verschillende soclale systemen, denk maar aan onze werkomgeving, ons gezin of onze vriendengroep. Ons gezin van herkomst is een belangrijk systeem, vanwaaruit verschillende van onze denkbeelden groeien en vertrekken, zonder dat we ons hier altijd bewust van zijn.  Een systeemtherapeut gaat ervan uit dat elk gedrag en symptoom, communicatie inhoudt, een boodschap. We gaan op zoek naar de de betekenis achter het gedrag van deze persoon in zijn context. Hierin ligt immers de oplossing.

 

5. WERKWIJZE - WAT ZIJN JULLIE VERSCHILLENDE WERKWIJZEN EN WAT HOUDEN ZE PRECIES IN?

Zoek jij hulp en zou je je graag aanmelden voor 1 van onze diensten, laat dan je gegevens achter via maak afspraak

We contacteren je binnen de 48 uur na aanmelding via mail of telefoon om je hulpvraag te verduidelijken en/of verdere stappen te bespreken.

 

Tijdens een eerste afspraak gaan we vooral kennis maken, je hulpvraag verduidelijken en je uitleggen hoe we te werk gaan. De duur en frequentie van de hieropvolgende sessies is sterk afhankelijk van jouw unieke hulpvraag. Moest je de voorkeur geven aan online sessies, mag je dit aangeven.

Voor onze loopbaanbegeleidingen werken we steevast aan de hand van ons unieke loopbaanmodel. Voor onze therapeutische begeleidingen werken we allemaal aan de hand van ACT gecombineerd met onze eigen aanvullende achtergrond. Hieronder vind je meer info over de therapeutische stromingen waarin onze diverse therapeuten opgeleid zijn.

Psycholoog in Kuringen, Hasselt, Alken, Diepenbeek

6. AANBOD - WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN LOOPBAANCOACHING, THERAPIE EN TRAININGEN. HOE WEET IK WELKE DIENST HET BESTE MIJ AANSLUIT?

 
Loopbaanbegeiding VDAB door expertenen psychologen Hasselt Limburg

Een loopbaancoaching is vooral geschikt als je kampt met minder diepgaande en diepgewortelde hulpvragen. Denk hierbij aan stress, je niet meer thuis voelen in je job of het vast lopen in de interactie met je collega’s. Loopbaancoaching is een effectieve, maar ietswat minder diepgaande en kortdurende vorm van begeleiding waarbij de focus vooral wordt gelegd op het heden en de toekomst. De bedoeling is om jou in de eerste plaats tot inzicht te brengen, zodat je stapsgewijs tot de nodige verandering komt.

LOOPBAANBEGELEIDING

Therapie in Hasselt door psycholoog Kurago

Worstel jij al een tijdje met bepaalde klachten die je functioneren ernstig belemmeren? Denk hierbij aan een burn-out, angstklachten of diepgeworteld perfectionisme? Dan ben je mogelijks meer gebaat met een diepgaande, langdurige begeleiding waarin we je geleerde gedragspatronen onderzoeken en je leren om fundamenteel anders met je gedachten en gevoelens om te gaan. We leggen de focus op je leergeschiedenis, het heden en de toekomst. De bedoeling is om samen met jou een traject van diepgaande bewustwording en verandering aan te gaan om je vrijer in het leven te kunnen laten staan.

THERAPIE

Jezelf beter maken door trainingen van psychologen Kurago Hasselt, Genk, Diepenbeek

Wil je vooral kennis vergaren en werken aan je vaardigheden in een afgebakende en kortdurende training? Dan zijn onze trainingen jouw ding. We gaan praktisch te werk en leren je aan hoe je kan communiceren of hoe je stress kan herkennen, voorkomen of ervan kan herstellen.

TRAINING

Vind je het nog steeds lastig om te bepalen welke van onze diensten het best bij je noden aansluit? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op, we adviseren je graag. 

 
Ontwerp zonder titel-4.jpg
Opleiding loopbaancoach volgen in Hasselt bij psycholoog Kurago

7. LOOPBAANBEGELEIDERS - TRAINEN JULLIE OOK EXTERNE LOOPBAANCOACHES? 

Ja, om op zelfstandige basis loopbaanbegeleiding te doen in een eigen praktijk of om als loopbaancoach opgeleid te worden voor in te zetten in bedrijven. Meer info vind je hier: opleiding tot loopbaancoach.

Hasselt psycholoog Limburg Kurago