top of page
Training assertiviteit en sollicitatie stress bij Anthentiek uit Hasselt

TRAININGEN 

 

Ben je op zoek naar een praktische training om je vaardigheden te versterken op het gebied van assertiviteit, communicatie of omgaan met stress? Bij Kurago bieden we je diverse individuele trainingstrajecten aan. 

 

We gaan bewust voor individuele trainingen omdat we je zo de aandacht kunnen geven die je verdient. Door 1 op 1 te werken, kunnen we onze training aanpassen aan jouw specifieke noden. Onze trainingen bieden stuk voor stuk een gezonde mix van theorie en praktijk. We geloven immers in leren door doen. Dit alles in een veilige setting met een deskundige & mensgerichte trainer aan je zijde.

Ontwerp zonder titel-2.jpg

Wil jij je vaardigheden op het gebied van communicatie versterken?  Leren hoe stress-signalen te herkennen en welke maatregelen je kan nemen om die stress te beperken? Dit alles in een veilige setting, met een gezonde mix van theorie en praktijk en een deskundige, mensgerichte trainer aan je zijde? Dan zijn de traingen van Anthentiek jou op het lijf geschreven.

AANBOD AAN INDIVIDUELE TRAININGEN 

Onderwijs Boeken bookshelfs

MAAK WERK VAN STRESS

Training die samengesteld wordt op basis van je unieke behoeften. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek, stellen we je een traject van 9 sessies voor om jouw vaardigheden in het omgaan met stress te versterken.

De prijs van het traject is 925 euro (incl. btw). Klik hier voor meer info.

bottom of page