top of page
Zoeken

Van An-thentiek naar KURAGO

In 2015 werd Anthentiek geboren. Met Anthentiek begeleidde Ann mensen naar meer veerkracht en goesting in hun werk en leven. Dit deed ze op een wetenschappelijke no-nonsense, maar bovenal heel warme en persoonlijke manier.


------------------------------------------


Wat klein begon, letterlijk aan de keukentafel van Ann’s één-slaapkamerappartement, werd al snel groot. Haar team breidde uit van 1 naar 13 medewerkers in de praktijk in Hasselt en een groep van meer dan 10 freelancers die onder de Anthentiek vlag loopbaanbegeleiding deden verspreid over heel Vlaanderen. Ook haar aanbod breidde sterk uit. Anthentiek biedt nu, naast de oorspronkelijke therapie en loopbaanbegeleiding aan particulieren, ook trainingen, coaching en consulting aan professionals en bedrijven.

"HET TEAM BREIDDE UIT

VAN 1 NAAR 13

MEDEWERKERS EN

MEERDERE FREELANCERS"


Deze evolutie bracht ons tot een punt waar we in alles voelden: we zijn onze naam ontgroeid. Het gaat niet meer enkel over Ann, maar net zozeer over Sarah, Ellen, en de rest van het team. We staan niet meer enkel particulieren bij in de zoektocht naar hun authentieke zelf, maar versterken ook professionals en bedrijven om duurzame verandering te brengen op het werk en ver daarbuiten.


Dus we gingen op zoek naar een nieuwe naam. Een naam die de volledige lading dekt en alles omvat wat we jou willen bieden. Een naam die staat voor de moed om voor duurzame verandering te kiezen in je leven, je loopbaan en organisatie. Een naam die onze persoonlijke en deskundige aanpak alle eer aan doet. Een naam die vertelt dat we elke dag opnieuw bouwen aan een wereld waarin mensen de beste versie van zichzelf durven zijn.


-------------------------------------------------


We vonden een meer dan passende naam in het Esperanto namelijk Kurago. Kurago: een naam die (veer)kracht ademt. We gunnen jou om, ondanks de moeilijkheden op je pad, toch telkens weer de kracht te vinden om te gaan voor een leven en een loopbaan die echt bij je past. Zodat je nooit moet terugkijken en denken “had ik maar”.


"KURAGO, EEN NAAM DIE

(VEER)KRACHT ADEMT"


Dus bye bye Anthentiek & hello Kurago! We ruilen ons Anthentiek jasje in voor een blinkend, nieuw Kurago jack. Maar de persoonlijke benadering, de warme, gepassioneerd aanpak die je van ons gewend bent, die nemen we lekker mee.


Anthentiek is vanaf nu Kurago. Vind jouw loopbaanbegeleider, therapeut/psycholoog, trainer bij Kurago te Hasselt


56 weergaven

Comments


bottom of page